Roman нещо по подробно дето трябва да знам за алфата ти има ли ?
Custom ремап на 1.4 бара, свален катализатор и спортен риплейсмънт филтър.
Добре де,от скромност ли не споменаваш за сменената по-голяма турбина или ? М-у другото предложението още важи ако идваш към сл.бряг или поморие
Турбината е същата. Мога ти направя клип на надува който прави ( имам манометър ) А ако си малко по-компетентен ще знаеш, че една по-голяма турбина прави поне 1.7 бара холд на дизел. Да ти правя ли клип специално за тебе?
А ти ако беше още малко по-компетентен щеше да знаеш че турбината ти е от CDI 270 ако не се лъжа (по спомен)клипве нИ щЪ,най-добре да заставаме на чертата-знаеш къде се намирам сега.ако имаш път се обаждай!п.п много ме радват клиповече с кромата която кара на базов надув от 0.6
А ти ако беше още малко по-компетентен щеше да знаеш че турбината ти е от CDI 270 ако не се лъжа (по спомен)клипве нИ щЪ,най-добре да заставаме на чертата-знаеш къде се намирам сега.ако имаш път се обаждай!п.п много ме радват клиповече с кромата която кара на базов надув от 0.6
Фабрично може и да е Не знам пък на тебе откъде ти хрумна да говориш какво имам под капака без даже да се познаваме? Та последното изречение сам си отговаряш относно турбото, че ми е фабричното P.S. Бургас и Поморие чак към средата или края на лятото имам път.
Колега ако тази кола е подготвена за турбиниране имаш ли представа че сега върви по малко от сток??Двигателя се разрежда задължително преди турбо метаморфоза
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Колега ако тази кола е подготвена за турбиниране имаш ли представа че сега върви по малко от сток??Двигателя се разрежда задължително преди турбо метаморфоза
Не е задължително в неговия случай да се разрежда. Обеснява ми там човека, ама не попих много много При него тунинга е малко странен. Той отначало е сложил турбото без електроника, без интеркулер и без нищо ( само колектора е правил ). Колата наистина вървеше много, но резултата е бил миксер в двигателя Сега пак нещо е намислил, но не е разреждана. Тя нямаше да има и 100 коня сигурно. Общо взето по колата си личи, че има бутано доста но не иска си признае човека. След мен даже натупа едно БМВ 330d. A и по прости сметки както гледам ще бие и 325i 192 коня с леки подобрения ( Вървя 2 коли зад такова на 400м и 3 коли нагоре )
еми явно му прави кеф всеки път да си отваря двигателя да си го прави.Ако не я разреди повече от 0,4 да не очаква на сейвти бууст.А този "странен"тунинг се казва -’Не искам да инвестирам пари в колата,ама искам да карам турбо бегачка"
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
еми явно му прави кеф всеки път да си отваря двигателя да си го прави.Ако не я разреди повече от 0,4 да не очаква на сейвти бууст.А този "странен"тунинг се казва -’Не искам да инвестирам пари в колата,ама искам да карам турбо бегачка"
Ми батка, човека работи в сервиз и само с фордове се занимава. Както знаем и частите за форд са евтини ( особено тея от началото на 90-е ) И изглежда не го бърка. По-рентабилно му излиза тоя вариант и все пак той си знае.
Колега Tuning Mode: Не си ли съгласен с мен?Много добре знам каква е колата ми и какви възможности има, но въпреки това не ме е страх да се гоня, защото го правя за удоволствието докато повечето тук страхливци, не биха посмели защото знаят че резултата може да е плачевен за тях и естествено е много лесно да си разгряват пръстите и да ми развиват теории за вървежа си.
Потвърждавам за това . Търговишките сектанти с Мареата 2.0 20V Turbo 220+ се бяха запътили към Русе и трябваше да намеря номера на колегата Роман . Въпреки , че резултата беше ясен , колегата си даде номера да се разбере с момчетата и не се дърпаше Доста клавиатурни рейсъри биха се покрили при мисълта да бъдат предизвикани от по-силна кола , но колегата не е такъв ...
Айде сега... неколегиални работи Човека си знае кое е най-добре за неговата кола. Нали върви повече от прилично
Аз друго чух Из тяхната секта се чуват и разни други приказки за наи вървежната кола из Русе Някфи пистарки мистарки цепила..... А колега Роман не те познавам но самият факт че документираи и най-ВАЖНОТО не се срамуваш от резултатите говори меко казано добре за теб Разни мушмороци прехвърлят стила Тунинг-БГ тук маааа....
Roman е пич и то голям,колата му върви повече от прилично,ако може и всичко е ок гонки не отказва!Следователно,нека,фиатите да се приготвят за единоборство с мнооого бърз дизелов параход(шегичка братле)и да се види кой кого!
Аз друго чух Из тяхната секта се чуват и разни други приказки за наи вървежната кола из Русе Някфи пистарки мистарки цепила.....
Първо мерси за позитивните отзиви на всички Второ... Ми далече от най-върящата в Русе е. Наистина фиестат добре си върви, но в Русе има прекалено много силни коли за да е от най-вървящите. Визирам свитата на ИЦИ примерно, където има доста сериозни коли, които просто не са в нашата категория въобще.Днес между другото се състоя гонка между нашето Пежо 205 Рали с MI16 двигател срещу въпросната фиеста, но за жалост имах лични ангажименти и не успях да присъствам. Естествено нямаше кой да снима, та ще обява само резултатите: 1 кола за Пежото на 400 метра. Добре, че е нашия френски колега да отсрамва ситуацията.
Коментар