Аз карам фиат купе 1.8 16, и ги правя за 8,7 сек.
което според мен е супер добре за дърта кошница
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ВДИГАТЕ 100 км. ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хахаха колега с хронометър в рака и малко повече въображение ще взема да падна на 5 сек. и да си помисля, че карам самолетMarchev написа:Е как,взимаш още един състезател вътре при тебе да седи със хронометара,ръгаш първа държиш на 2 500 оборота рязко пускаш и газ,другото си е ясно
Fiat Coupe 2.0 16V turbo
Коментар
-
Ами отклонения,в порядъка на 10-15 км.Ти като ти изписва на километража,че караш със скорост 200,нали се сещаш,че практически караш с 180 ?Marchev написа:S.W.A.T. Мнение Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 8:19 pm Заглавие:А отклоненията на скоростомера къде ги слагаме в филма Какви отклонения,ти да не караш с 21 цолова джанта ??
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Практически не съм съгласен! Засичал съм Браво-то по километраж 210км/ч , с навигацията 208км/ч, това прави 2км/ч отклонениеPrinco написа:Ами отклонения,в порядъка на 10-15 км.Ти като ти изписва на километража,че караш със скорост 200,нали се сещаш,че практически караш с 180 ?Marchev написа:S.W.A.T. Мнение Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 8:19 pm Заглавие:А отклоненията на скоростомера къде ги слагаме в филма Какви отклонения,ти да не караш с 21 цолова джанта ??

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар