mishkite написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо Vs 124 200E резултат
Collapse
X
-
Незнам дали съм учил но имам средно убразование.Но с конпа не съм на ти защото го имам от месец или два и преди това незнаех как се пуска и още ми е трудно да се управям с него.Но виш ако е кола ще и знам и кътните зъби защото съм учил за монтьор а не за писър.И този смяна от кирилица на латиница и обратно се случва човек да се убърка.Но но си мисля че не правописат ми те дразни а нещо друго но нещеш да си кажеш но неми пука чесно казано.Аз си исказвах собственото мнение и не съм искал да убидя някого но ако съм го сторил се извинявам било е неволно.П.П. Поздрави на всички и без лоши чувства ако съм ви убидил не е било нарочно.sugarboy написа:Не се притеснявай, в никакъв случай няма да ни заблудиш, че имаш нещо общо с училище :Dmishkite написа:Стига глупости колега нали не мислиш че сме във училище...Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
хах аз за тва ги махнах понеже нямам хидравлика тая гума 205 не искам да ти казвам как се върти особено рано сутрин като всички мускули спят толкова псувах хаха сега съм добре има малка разлика ама тия пък 165 мязам на някое уноExecuter написа:Е значи си в оптималната граница! Предположих че си се пускал с валяците! :Dgelew написа:тогава бях на 205 сега съм с 185/55/15 а оригиналния както я купихме колата от завода беше 165/65/14 има разлика може би с 14-ските щях да падна с по малкоFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар