beboka11 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бмв м5 vs фиат4е
Collapse
X
-
Тук има 1 тъпотия и едно нещо което се доближава до истината:1. като са по-леки ти кво дириш тука, нали ти пусна темата.2. за C20LETa ... нямам пряки наблюдения но имам приятел който не лъже за глупости той посещава сбирките на курниците-ОПЕЛ и се опасявам че за 1ви път от хиляди теми и мнения може да си правcoupe 1,8 16V
-
Колега някои колеги го предизвикаха с тяхните Фиатки тои се прави че не е прочел коментара а като гледам и ти маи не си чел 2те теми целитеsuperfiat написа:секи се смее ама никой не иска да излезе на това бмв. за мен това вече е не смешно а плачевно за всички от форумаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Е как да им излезеш на колите на бебока като всичките са 1:24 или 1:18superfiat написа:секи се смее ама никой не иска да излезе на това бмв. за мен това вече е не смешно а плачевно за всички от форума
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Разцепи мрака тука хахаа_жоро_ написа:Е как да им излезеш на колите на бебока като всичките са 1:24 или 1:18superfiat написа:секи се смее ама никой не иска да излезе на това бмв. за мен това вече е не смешно а плачевно за всички от форума

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
чел съм всичко.а да не говориме че въпросния бебок живее точно до мен и постояно се караме за италиянските коли и за немските кочини.точно поради тази причина искам някой с малко по голяма кубатура от мойта да му разцепи шортитеDikata_BG написа:Колега някои колеги го предизвикаха с тяхните Фиатки тои се прави че не е прочел коментара а като гледам и ти маи не си чел 2те теми целитеsuperfiat написа:секи се смее ама никой не иска да излезе на това бмв. за мен това вече е не смешно а плачевно за всички от форума
Коментар
-
Ау от кога люлин и Възраждане са на 2 метра един от дуг единия лъже другия мажеsuperfiat написа:чел съм всичко.а да не говориме че въпросния бебок живее точно до мен и постояно се караме за италиянските коли и за немските кочини.точно поради тази причина искам някой с малко по голяма кубатура от мойта да му разцепи шортитеDikata_BG написа:Колега някои колеги го предизвикаха с тяхните Фиатки тои се прави че не е прочел коментара а като гледам и ти маи не си чел 2те теми целитеsuperfiat написа:секи се смее ама никой не иска да излезе на това бмв. за мен това вече е не смешно а плачевно за всички от форума
А тоя бебок имали 15-16 години
Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
superfiatКара ФиатРегистриран на: 23 Май 2008 Мнения: 112 Местожителство: София 03 Възраждане Напомни ми да ти купя очила че маи някои хора са праят на социално гарчави ама аз съм си щедра дошаbeboka11Кара Фиатче 126Регистриран на: 30 Яну 2009 Мнения: 85 Местожителство: София 19 Люлинbeboka11 написа:смешник не Възраждане а връбницаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
живея в модерно предградие и съм съсед на човека с бмв-то тои е на 28 години.и ми омразна да ми плюе колата и марката.затова искам някой да му покаже какво значи фиатDikata_BG написа:superfiatКара ФиатРегистриран на: 23 Май 2008 Мнения: 112 Местожителство: София 03 Възраждане Напомни ми да ти купя очила че маи някои хора са праят на социално гарчави ама аз съм си щедра дошаbeboka11Кара Фиатче 126Регистриран на: 30 Яну 2009 Мнения: 85 Местожителство: София 19 Люлинbeboka11 написа:смешник не Възраждане а връбница
Коментар
-
Абе ако тоя е наистина на 28 не е за на улицата а за ..... вярно не всички хора се развиват достатъчно бързо че да пораснат купи му един плюшен мечок и току виж за 2 години оспял да навакса първите 8
Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Не мога да ви разбера игричките и на двамата. Какви са тези постановки незнам.Този човек явно за първи път пише в авто-форум :D Ти ли го регистрира тукsuperfiat написа:живея в модерно предградие и съм съсед на човека с бмв-то тои е на 28 години.и ми омразна да ми плюе колата и марката.затова искам някой да му покаже какво значи фиатDikata_BG написа:superfiatКара ФиатРегистриран на: 23 Май 2008 Мнения: 112 Местожителство: София 03 Възраждане Напомни ми да ти купя очила че маи някои хора са праят на социално гарчави ама аз съм си щедра дошаbeboka11Кара Фиатче 126Регистриран на: 30 Яну 2009 Мнения: 85 Местожителство: София 19 Люлинbeboka11 написа:смешник не Възраждане а връбница
Не че не се срещат разни които мразят марката и се регват тук за да плюят , но този път май си му помогнал на този за форума.
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар