kotev89 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.6i с турбо от Фиат 1.4 vs................
Collapse
X
-
Каде.........?jorko написа:Ходил ли си на Дино ?kotev89 написа:Прав си колега 150,можеше и повече но реших да го ползвам само до 0.5 бара,щото по на горе е опасно и са мн разправии да го издувам чак до толко,да не забравяме че това турбо не е заводско а правено след това :D :D :DDikata_BG написа:мисля че ще е не повече от 150коня ама я ти ми кажи в колко голям апартамент живея колега? Базикам се за апартамента или казваш колко коня е или не питаш това все пак не е сток пунтотоФиат Пунто 1.6i turbo
Коментар
-
Зад блока има едно , малко е обрасло с треволяк , но сега е зима и се вижда добреkotev89 написа:Каде.........?jorko написа:Ходил ли си на Дино ?kotev89 написа:Прав си колега 150,можеше и повече но реших да го ползвам само до 0.5 бара,щото по на горе е опасно и са мн разправии да го издувам чак до толко,да не забравяме че това турбо не е заводско а правено след това :D :D :DDikata_BG написа:мисля че ще е не повече от 150коня ама я ти ми кажи в колко голям апартамент живея колега? Базикам се за апартамента или казваш колко коня е или не питаш това все пак не е сток пунтото
Коментар
-
Незнам Дино дали знае ама маистора дето ми го монтира 100процента знае а относно конете не е точно 150 а 147,но ако става въпрос преди да сложа турбото си беше 88.4к.с. а се водеше Fiat Punto 1.6i 90h.p. ае да не тъниме до 1.5 коня(П.С. абе вие тука в тоя форум освен да се заяждате друго не можете май)jorko написа:Зад блока има едно , малко е обрасло с треволяк , но сега е зима и се вижда добреkotev89 написа:Каде.........?jorko написа:Ходил ли си на Дино ?kotev89 написа:Прав си колега 150,можеше и повече но реших да го ползвам само до 0.5 бара,щото по на горе е опасно и са мн разправии да го издувам чак до толко,да не забравяме че това турбо не е заводско а правено след това :D :D :DDikata_BG написа:мисля че ще е не повече от 150коня ама я ти ми кажи в колко голям апартамент живея колега? Базикам се за апартамента или казваш колко коня е или не питаш това все пак не е сток пунтото
Фиат Пунто 1.6i turbo
Коментар
-
Работата е ясна значиkotev89 написа:Незнам Дино дали знае ама маистора дето ми го монтира 100процента знае а относно конете не е точно 150 а 147,но ако става въпрос преди да сложа турбото си беше 88.4к.с. а се водеше Fiat Punto 1.6i 90h.p. ае да не тъниме до 1.5 коня(П.С. абе вие тука в тоя форум освен да се заяждате друго не можете май)jorko написа:Зад блока има едно , малко е обрасло с треволяк , но сега е зима и се вижда добреkotev89 написа:Каде.........?jorko написа:Ходил ли си на Дино ?kotev89 написа:Прав си колега 150,можеше и повече но реших да го ползвам само до 0.5 бара,щото по на горе е опасно и са мн разправии да го издувам чак до толко,да не забравяме че това турбо не е заводско а правено след това :D :D :DDikata_BG написа:мисля че ще е не повече от 150коня ама я ти ми кажи в колко голям апартамент живея колега? Базикам се за апартамента или казваш колко коня е или не питаш това все пак не е сток пунтото
...а нещо като замерване на 400 м да имаш ? Или майстора знае колко дава ?
П.П. Я ми май номера на твойта врачка да я питам нещо ?
Коментар
-
Чувал съм за двама баш майстори дето не фърлят боб, само малко трябва да "покарат" колата и казват конетеjorko написа:Работата е ясна значиkotev89 написа:Незнам Дино дали знае ама маистора дето ми го монтира 100процента знае а относно конете не е точно 150 а 147,но ако става въпрос преди да сложа турбото си беше 88.4к.с. а се водеше Fiat Punto 1.6i 90h.p. ае да не тъниме до 1.5 коня(П.С. абе вие тука в тоя форум освен да се заяждате друго не можете май)jorko написа:Зад блока има едно , малко е обрасло с треволяк , но сега е зима и се вижда добреkotev89 написа:Каде.........?jorko написа:Ходил ли си на Дино ?kotev89 написа:Прав си колега 150,можеше и повече но реших да го ползвам само до 0.5 бара,щото по на горе е опасно и са мн разправии да го издувам чак до толко,да не забравяме че това турбо не е заводско а правено след това :D :D :DDikata_BG написа:мисля че ще е не повече от 150коня ама я ти ми кажи в колко голям апартамент живея колега? Базикам се за апартамента или казваш колко коня е или не питаш това все пак не е сток пунтото
...а нещо като замерване на 400 м да имаш ? Или майстора знае колко дава ?
П.П. Я ми май номера на твойта врачка да я питам нещо ? 
И двамата са адаши и живеят в София.Единия е бай Дино Динов Паков, другият е бай Дино Мейнов Линев, викат мноо познавали
Коментар
-
Извиняваи,но аз не съм тоя дето се хвали,а тия дето се хвалят ме дразнат,но аз не съм сред тях!!!Просто пуснах тема ако иска някой 1.6 да се пробваме нека пише , не съм споменавал че съм най-бърз-това е невъзможно,но просто искам да кажа че в КН 1.6 няма кой да ме бие независимо на колко метра са !!!!!!!!!! А относно тия дето са велики,дано да има човек който 1.6 чист или преправян да ме бие (писна ми от разбирачи)uBoy написа:тука големи филми бе като си разцепвал толкова коли , дай някой клип поне да видим , да се изкефим и ние простосмъртнитеФиат Пунто 1.6i turbo
Коментар
-
Мисля че точно това подразни повечето хора от форума.Не е много коректно ти да си 1.6 с турбо а да предизвикваш 1.6 атмосферкиkotev89 написа:Просто пуснах тема ако иска някой 1.6 да се пробваме нека пише...
Това е все едно аз с 2.0 турбо да те предизвикам тебе.Не се сърди а се замисли малко за това
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Пич ама недей така ,че неговата кола дори няма да те усети...kotev89 написа:Ае бе пич,много обичам такива смелчаги като тебе,слагам 3-та и махам скоростния лост,много тежкари се навъдихте нещо по тоя форум ае стига думи а дай малко факти!!!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Абе,Дино не беше ли на Фред Флинстоун "кучето"
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар