Sparco написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT vs Golf 3 GTI 16V
Collapse
X
-
sUkI -
ами повечето случай бравото пада за съжаление мегана варви малко повече.но е и мн по лек от бравото.и от там идва и преднината му....това е моето мнение защото имам доста срещи с такива меганиsUkI написа:Меган Коуч 2.0 16в как върви с браво?Sparco написа:Абе има Голфове, който си вървят, ама рядко.Аз лично се сещам за 2.Единият вече одавна не е в клас 150, а е вече в клас 400+,другият и той натам е тръгнал, но тва е друга тема :D Иначе Бравото няма проблеми с голфовете.А ся за меганите не съм съгласен.Голф-а повече върви.svetoslav_iv написа:няма такъв голф дето да варви че чак да бие и бравото все тук при нас е търговище имаше доста такива и много пати сме ги мерили няма победа за голф и сега повечето голфаджии карат мегани по 150 к.с. които варвят добреSparco написа:Аз също съм се пускал с такъв Голф.Резултата е същият като при колегите по-нагоре : кола и половина за Бравото

Коментар
-
Мдам моя грешка в сравнение с 3ката сте си много добре даже,ама с Голф2... колкото и да не ги понасям дизайна си е добър.Сорка за офтопика.svetoslav_iv написа:ами за разлика от тях и някои други сме си мн добре дати кажа аз.......................Dedra 2.0 написа:Вие сте стойка убиец пък направо. :D
Коментар
-
За кво се заяждаш не знам , бравото ако става на въпрос има по-добър дизайн дори от Фолф4,преди време бях чел в един сайт че когато бравото е излезнало е изпреварило със години дизайна на другите коли от неговия клас , как може да кажеш че тази кола няма стойка не знам , може би само и само да се заядеш със някойDedra 2.0 написа:Вие сте стойка убиец пък направо. :Dforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Абе според мен даже как може да коментирате въобще дизайна на Италианеца и даже да го сравнявате с ковчезните форми на другите коли от 90’ години Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Италианците са всепризнати по света с перфектните си дизайнерски изпълнения, а вие му правите сръвнение с Голф3 или 2 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар