Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT 147hp vs Croma 2.0T i.e. 150hp ... кой кого?
Collapse
X
-
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
-
момче, само ще ти кажа, че ти говориш само на изуст...до сега съм нямал много стартове с кромата поради една или друга причина...имам победи над х5 3.0имицу каризма 1.8 16вопел калибра 136к.с.хюндай купе 2.0 16в...ааа да и едно уно турбо от летящ старт ама много лесно го бих... явно нещо не беше в час...на 11ти се връщам в бг и специално за всички вас още 2рата вечер ще отида на лука и ще търся браво или вектра и ще споделя резултатите...GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:момче, само ще ти кажа, че ти говориш само на изуст...до сега съм нямал много стартове с кромата поради една или друга причина...имам победи над х5 3.0имицу каризма 1.8 16вопел калибра 136к.с.хюндай купе 2.0 16в...ааа да и едно уно турбо от летящ старт ама много лесно го бих... явно нещо не беше в час...на 11ти се връщам в бг и специално за всички вас още 2рата вечер ще отида на лука и ще търся браво или вектра и ще споделя резултатите...ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
!
2000 20v turbo написа:v1per написа:момче, само ще ти кажа, че ти говориш само на изуст...до сега съм нямал много стартове с кромата поради една или друга причина...имам победи над х5 3.0имицу каризма 1.8 16вопел калибра 136к.с.хюндай купе 2.0 16в...ааа да и едно уно турбо от летящ старт ама много лесно го бих... явно нещо не беше в час...на 11ти се връщам в бг и специално за всички вас още 2рата вечер ще отида на лука и ще търся браво или вектра и ще споделя резултатите...EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
2000 20v turbo написа:v1per написа:момче, само ще ти кажа, че ти говориш само на изуст...до сега съм нямал много стартове с кромата поради една или друга причина...имам победи над х5 3.0имицу каризма 1.8 16вопел калибра 136к.с.хюндай купе 2.0 16в...ааа да и едно уно турбо от летящ старт ама много лесно го бих... явно нещо не беше в час...на 11ти се връщам в бг и специално за всички вас още 2рата вечер ще отида на лука и ще търся браво или вектра и ще споделя резултатите...GTV 01', GTV 99', Spider 98'
Коментар
-
20V Turbo - за да не говорим празни приказки, дайте да се сдавим с някое ХГТ и да видим! Не ми говори глупости с прехвалените ХЕ-та, в сток вариант падат и то много неприятно за тях! Пробвано и то не веднъж - колата я имам от 2003-та и оттогава съм я замервал не-еднократно с всякакви ХЕ-та(Астра,Вектра, Калибра) АБФ-и, КР-и, ВР6 2,8, В6 ТБ(164-ка), В-ТЕЦИ 150 или 160 к.с. -не ги разбирам, СААБ 9000 Турбо 185 к.с., А8 4,2 Автомат (сфетофар до сфетофар около 350 м половин кола за мен) и мн. др.! А за съжаление Крома-та на приятеля ти хич не е в час - бъди сигурен на 100%! Все пак това е кола на която заводски и дават 15,5 сек на 400м и 0-100 км/ч варира в различните каталози м/у 7,7 и 7,9 сек. На 4 500 об/мин на 5-та съм точно с 200 (по километраж ест.), а Сх и Мв имам в предвид Коеф.на обтекаемост и въртящ момент - мързи ме да пиша надълго.П.С. Прав си че Мв идва "рязко" и често пъти се "окопава", но с 15-ки и нови гуми се изстрелва повече от прилично!П.П.С. Не се "яжте" бе колеги - все пак сме от итал. сектата
Коментар
-
Tie написа:20V Turbo - за да не говорим празни приказки, дайте да се сдавим с някое ХГТ и да видим! Не ми говори глупости с прехвалените ХЕ-та, в сток вариант падат и то много неприятно за тях! Пробвано и то не веднъж - колата я имам от 2003-та и оттогава съм я замервал не-еднократно с всякакви ХЕ-та(Астра,Вектра, Калибра) АБФ-и, КР-и, ВР6 2,8, В6 ТБ(164-ка), В-ТЕЦИ 150 или 160 к.с. -не ги разбирам, СААБ 9000 Турбо 185 к.с., А8 4,2 Автомат (сфетофар до сфетофар около 350 м половин кола за мен) и мн. др.! А за съжаление Крома-та на приятеля ти хич не е в час - бъди сигурен на 100%! Все пак това е кола на която заводски и дават 15,5 сек на 400м и 0-100 км/ч варира в различните каталози м/у 7,7 и 7,9 сек. На 4 500 об/мин на 5-та съм точно с 200 (по километраж ест.), а Сх и Мв имам в предвид Коеф.на обтекаемост и въртящ момент - мързи ме да пиша надълго.П.С. Прав си че Мв идва "рязко" и често пъти се "окопава", но с 15-ки и нови гуми се изстрелва повече от прилично!П.П.С. Не се "яжте" бе колеги - все пак сме от итал. сектатаТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Колега излагаш се - аз съм готов,дайте такова Браво и да гледаме сеир! А за колите които написах - ми да, що нещо много по-силни ли са? За А8-цата предполагам че ме е подценил доста в началото и затова се получи така (виж колко и дават на 400 м и после спори с мен), за нагоре не казвам нищо - там вече е ясна работата колко "бой" ще ям!И моля без "ебавки" - аз се отнасям с уважение към твоята кола и това което си направил с нея, нали?
Коментар
-
Tie написа:Колега излагаш се - аз съм готов,дайте такова Браво и да гледаме сеир! А за колите които написах - ми да, що нещо много по-силни ли са? За А8-цата предполагам че ме е подценил доста в началото и затова се получи така (виж колко и дават на 400 м и после спори с мен), за нагоре не казвам нищо - там вече е ясна работата колко "бой" ще ям!И моля без "ебавки" - аз се отнасям с уважение към твоята кола и това което си направил с нея, нали?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
колега, най-добронамерено те моля да спреш да пишеш в темата, щото само глупости пишеш и нищо свързано по темата... разбрахме, че си най големия разбирач на рейсинг и най-големия физик... а като си толкова сигурен, намери ми сток ХЕ вектра или калибра, или ХГТ и слагаме кинти на 400 ако си сериозен пиши ми на Л.С. не съм се дърпал с такова браво, нито със ХЕ, но ти си сигурен как върви крома и браво хгт както и вектра ХЕ така че ти предлагам срещу пари да намериш сток такъв автомобил и да ги пробваме с моята крома! не се притеснявай всички ще присъстват на гонката нищо няма да остане в тайна...GTV 01', GTV 99', Spider 98'
Коментар
-
v1per написа:колега, най-добронамерено те моля да спреш да пишеш в темата, щото само глупости пишеш и нищо свързано по темата... разбрахме, че си най големия разбирач на рейсинг и най-големия физик... а като си толкова сигурен, намери ми сток ХЕ вектра или калибра, или ХГТ и слагаме кинти на 400 ако си сериозен пиши ми на Л.С. не съм се дърпал с такова браво, нито със ХЕ, но ти си сигурен как върви крома и браво хгт както и вектра ХЕ така че ти предлагам срещу пари да намериш сток такъв автомобил и да ги пробваме с моята крома! не се притеснявай всички ще присъстват на гонката нищо няма да остане в тайна...ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
4,2 Tiptronic (от 94-та) е точно 300 к.с., а ти сам провери какви времена дава до 100 и 400 м - нагоре не си и помислям какво ще ми причини! Еб*хти и Сивика - да не му дават 5,1 до 100 и ниски 14-ки на 400м - "Сток"? Това че тебе са те "тупали" навремето с атмосверката такива, не значи че имат голям шанс с Кромата - особено след 120-130 км/ч. И да, гонките са се състояли докато другите се паркираха, а аз сам си давах газ :D Темата се разводни доста - затова намираме добро ХГТ и правиме сверката. Който бие - бие, важнто е италианките да са отпред П.С. Малко встрани от темата - колега, как стоят нещата с частите и поддръжката на 20В турбо мотора? Има ли ги в БГ и какви пари горе-долу се връзва едно обслужване (ремъци, ролки, филтри, масла)?
Коментар
-
Tie написа:4,2 Tiptronic (от 94-та) е точно 300 к.с., а ти сам провери какви времена дава до 100 и 400 м - нагоре не си и помислям какво ще ми причини! Еб*хти и Сивика - да не му дават 5,1 до 100 и ниски 14-ки на 400м - "Сток"? Това че тебе са те "тупали" навремето с атмосверката такива, не значи че имат голям шанс с Кромата - особено след 120-130 км/ч. И да, гонките са се състояли докато другите се паркираха, а аз сам си давах газ :D Темата се разводни доста - затова намираме добро ХГТ и правиме сверката. Който бие - бие, важнто е италианките да са отпред П.С. Малко встрани от темата - колега, как стоят нещата с частите и поддръжката на 20В турбо мотора? Има ли ги в БГ и какви пари горе-долу се връзва едно обслужване (ремъци, ролки, филтри, масла)?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар