:P :P :P Тоше чакам те с нетърпение да се върнеш за да се повеселим :P :P :P и да видим кой кого
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT 147hp vs Croma 2.0T i.e. 150hp ... кой кого?
Collapse
X
-
Колега,ти ли си човека с Бравото от престоящата дръпка?Карал съм и по-нова кола,ама това невиждам какво значение имаmomo-wrc написа::P :P :P Тоше чакам те с нетърпение да се върнеш за да се повеселим :P :P :P и да видим кой кого

Недей се надъхва толкова за да не се караме тука пак.Аз си казах мнението,ти ще имаш шпер само ако ти е сменяна кутията с таква от турбо мотор.Нека специално по тоя въпрос да знам повечко
както ти казах няма атмосферка италиянка със шпер.Значи има си анкета,даваме си мненията по разбиране,като се върне Тошо се пускате и се пише резултата,много е просто
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Както вече казах в една друга тема, когато говорим за гонки с коли над 10г. и почти еднакви характеристики, от решаващо значение е състоянието на конкретния автомобил и умението на шофьора. Това Браво съм го карал, знам как маниашки е поддържано и как върви. Познавам и шофьора. Така че: залагам на Бравото!!!Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
абе и да не е само 1.... ще има доста приятели... всички ще пием, а Стойко ще черпи :D Стойко, отностно бирата, ако нямаш карта за метро кажи ми ще ти дам за да ти излезе по евтинко... там се продава на каси :D :D :DMupo написа:Ти можеш ли а пиеш толкова многоv1per написа:кой с колкото коли падне... толкова бири черпи... :Dmomo-wrc написа::P :P :P Тоше чакам те с нетърпение да се върнеш за да се повеселим :P :P :P и да видим кой кого

Майтап ... поне 1 ще изпиеш.
GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар