баварка написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s
Collapse
Заключена тема
X
X
-
БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!
Коментар
-
аз съм написал чакамv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
недеи ла пак са сабрахте варненцибаварка написа:БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
няма значение, какви сме се събрали, ако си точен правим си среща в обзор, разбира ме се кога и се чакаме... никой нищо няма да ти каже ако излезеш точен... ако вържеж тенекия все някой ден ще имаме път към бургас и ще ти обърнем внимание....аз немога да те разбера имаш купе 220 коня, а се притесняваш от бмв под 200 коня.... Ся казвай ще правим ли среща и да си разменяме телефоните???coupeto написа:недеи ла пак са сабрахте варненцибаварка написа:БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
От кво да ме е страх от разпраната ти 520i-ка либаварка написа:БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!
ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
готово само незнам ти от италия как ще дойдешv1per написа:няма значение, какви сме се събрали, ако си точен правим си среща в обзор, разбира ме се кога и се чакаме... никой нищо няма да ти каже ако излезеш точен... ако вържеж тенекия все някой ден ще имаме път към бургас и ще ти обърнем внимание....аз немога да те разбера имаш купе 220 коня, а се притесняваш от бмв под 200 коня.... Ся казвай ще правим ли среща и да си разменяме телефоните???coupeto написа:недеи ла пак са сабрахте варненцибаварка написа:БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
ЯВНО щом се осра аз не те и карам да се разхождаш просто излез от вас и готово посерко 220 коня спри с дрогата и игрите вземи си наистина колаcoupeto написа:От кво да ме е страх от разпраната ти 520i-ка либаварка написа:БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!
Коментар
-
утре си купувам билет за следващата седмица... тъй че тва ти е най-малкия проблем... пък и за тоз уикенд ако не съм длъжен да присъствам на събитието... големи хора сте разберете се и направете сверка...coupeto написа:готово само незнам ти от италия как ще дойдешv1per написа:няма значение, какви сме се събрали, ако си точен правим си среща в обзор, разбира ме се кога и се чакаме... никой нищо няма да ти каже ако излезеш точен... ако вържеж тенекия все някой ден ще имаме път към бургас и ще ти обърнем внимание....аз немога да те разбера имаш купе 220 коня, а се притесняваш от бмв под 200 коня.... Ся казвай ще правим ли среща и да си разменяме телефоните???coupeto написа:недеи ла пак са сабрахте варненцибаварка написа:БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
може и срещу корсабаварка написа:ЯВНО щом се осра аз не те и карам да се разхождаш просто излез от вас и готово посерко 220 коня спри с дрогата и игрите вземи си наистина колаcoupeto написа:От кво да ме е страх от разпраната ти 520i-ка либаварка написа:БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!
ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
има кои да го замести ти не бери грижа ти само излез страхливецоcoupeto написа:готово само незнам ти от италия как ще дойдешv1per написа:няма значение, какви сме се събрали, ако си точен правим си среща в обзор, разбира ме се кога и се чакаме... никой нищо няма да ти каже ако излезеш точен... ако вържеж тенекия все някой ден ще имаме път към бургас и ще ти обърнем внимание....аз немога да те разбера имаш купе 220 коня, а се притесняваш от бмв под 200 коня.... Ся казвай ще правим ли среща и да си разменяме телефоните???coupeto написа:недеи ла пак са сабрахте варненцибаварка написа:БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!
Коментар
-
готово вадя на жена ми само ми кажи ама и от корсата шубе споко 1000 кубика еcoupeto написа:може и срещу корсабаварка написа:ЯВНО щом се осра аз не те и карам да се разхождаш просто излез от вас и готово посерко 220 коня спри с дрогата и игрите вземи си наистина колаcoupeto написа:От кво да ме е страх от разпраната ти 520i-ка либаварка написа:БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!
Коментар
-
ти с твоя шпербаварка написа:има кои да го замести ти не бери грижа ти само излез страхливецоcoupeto написа:готово само незнам ти от италия как ще дойдешv1per написа:няма значение, какви сме се събрали, ако си точен правим си среща в обзор, разбира ме се кога и се чакаме... никой нищо няма да ти каже ако излезеш точен... ако вържеж тенекия все някой ден ще имаме път към бургас и ще ти обърнем внимание....аз немога да те разбера имаш купе 220 коня, а се притесняваш от бмв под 200 коня.... Ся казвай ще правим ли среща и да си разменяме телефоните???coupeto написа:недеи ла пак са сабрахте варненцибаварка написа:БРАВО ТОШЕ това е приказка ама много го страх колегатаv1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар