coupe 2000 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вашия пазар там го знаимmomo-wrc написа:coupe 2000 написа:бих казал 147 ,освен ако не си му сложил спортен филтър от битака за 15лв
За разлика от русе във ВАРНА нямаме битак - казва се ПАЗАР като ти гледам аватара бутаи си количката и ходи на битака в русе

ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
Да ти кажа право купетата са по-хубави от кромите и бравотата,но всичко е въпрос на вкус.pugsy написа:то и купетата вече са малко комерс !!!,пък и на години са си общо взето там някъде и 2-те,както и бравотатаcoupeto написа:Колега Кромите бяха хубави някога преди 10тина години горе долуv1per написа:той кара едно уморено от живота браво.... дет до сега десетина италиянски пишлемета са му скасали дупарата и той го взел ся и си мисли че кара ракета.... ама ще го преземя много бързо с баба крома :D
fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
Колега не можах да та разбера на къде бииш,за разлика от твоята, моята е 2000гpugsy написа:то и купетата вече са малко комерс !!!,пък и на години са си общо взето там някъде и 2-те,както и бравотатаcoupeto написа:Колега Кромите бяха хубави някога преди 10тина години горе долуv1per написа:той кара едно уморено от живота браво.... дет до сега десетина италиянски пишлемета са му скасали дупарата и той го взел ся и си мисли че кара ракета.... ама ще го преземя много бързо с баба крома :D
Коментар
-
coupe 2000 написа:Да ти кажа право купетата са по-хубави от кромите и бравотата,но всичко е въпрос на вкус.pugsy написа:то и купетата вече са малко комерс !!!,пък и на години са си общо взето там някъде и 2-те,както и бравотатаcoupeto написа:Колега Кромите бяха хубави някога преди 10тина години горе долуv1per написа:той кара едно уморено от живота браво.... дет до сега десетина италиянски пишлемета са му скасали дупарата и той го взел ся и си мисли че кара ракета.... ама ще го преземя много бързо с баба крома :D
И аз да бутам д.количка и на мене ще ми харесва всичко
BRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING
Коментар
-
Пич, според теб аватара ли ми кара колата?Това ,че досега не съм писал във форума правили ме по лош шофьор от теб?momo-wrc написа:coupe 2000 написа:бих казал 147 ,освен ако не си му сложил спортен филтър от битака за 15лв
За разлика от русе във ВАРНА нямаме битак - казва се ПАЗАР като ти гледам аватара бутаи си количката и ходи на битака в русе

Или колата ми е по-бавна от твоята
fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
V1PER,тая твоя Крома мн. ли вървиv1per написа:momo-wrcолелелеле.... моля ти се... пунтото с червения цвят... между другото червеното наистина много ти отива, првите още по-женствен...като ти разпоря бравото, да не ми се разсърдиш?
а кромата ми ще надживее курника ти по всички параграфи...
Къде мога да те пробвам
Коментар
-
а модела коя година !!!коя моя ланчата,алфата или нисана,защото нисана е 2003coupeto написа:Колега не можах да та разбера на къде бииш,за разлика от твоята, моята е 2000гpugsy написа:то и купетата вече са малко комерс !!!,пък и на години са си общо взето там някъде и 2-те,както и бравотатаcoupeto написа:Колега Кромите бяха хубави някога преди 10тина години горе долуv1per написа:той кара едно уморено от живота браво.... дет до сега десетина италиянски пишлемета са му скасали дупарата и той го взел ся и си мисли че кара ракета.... ама ще го преземя много бързо с баба крома :D

Коментар
-
Ако желаеш аз утре ще съм във Бургас,не съм с крома ама......coupeto написа:V1PER,тая твоя Крома мн. ли вървиv1per написа:momo-wrcолелелеле.... моля ти се... пунтото с червения цвят... между другото червеното наистина много ти отива, првите още по-женствен...като ти разпоря бравото, да не ми се разсърдиш?
Къде мога да те пробвам
fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
къв мотор ти е легена?coupeto написа:V1PER,тая твоя Крома мн. ли вървиv1per написа:momo-wrcолелелеле.... моля ти се... пунтото с червения цвят... между другото червеното наистина много ти отива, првите още по-женствен...като ти разпоря бравото, да не ми се разсърдиш?
Къде мога да те пробвам
GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
Ако ще си мерим пи^ките кои кара по нова кола ,моита е едната е 2007 VWpugsy написа:а модела коя година !!!коя моя ланчата,алфата или нисана,защото нисана е 2003coupeto написа:Колега не можах да та разбера на къде бииш,за разлика от твоята, моята е 2000гpugsy написа:то и купетата вече са малко комерс !!!,пък и на години са си общо взето там някъде и 2-те,както и бравотатаcoupeto написа:Колега Кромите бяха хубави някога преди 10тина години горе долуv1per написа:той кара едно уморено от живота браво.... дет до сега десетина италиянски пишлемета са му скасали дупарата и той го взел ся и си мисли че кара ракета.... ама ще го преземя много бързо с баба крома :D

fiat coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар