С на valeri87 колата ще е интересно някоя вечер на бояна :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво HGT срещу Алфа 155, 2.5 V6.
Collapse
X
-
брат даваи да се гоним аз сум с сток типо !!korandomori написа:За всички,които смятат че Браво 154 кончета ще падне от Алфа 2.0тс казвам,намерете ми такава сток и аз ще ви докаажа как ще падне!Когато и където искате и колкото старта искате!
Не изкарвайте Бравото толкова куцо,защото не е!Карам го вече 2 години и вярвайте много върви!Как ви звучи София-Пловдив с 4 човека в колата и да не падне под 220!
Готов съм да се пусна и със стоково Типо!Кантарят!зависи от задволанното устройство!Не подценявайте факта,че много зависи и от самото състояние на мотора!
Важно е купона да е на 6!И да има пиене!
Fiat Tipo 2.0 16V
Коментар
-
Ако ше се бегате, пишете кога!valeri87 написа:брат даваи да се гоним аз сум с сток типо !!korandomori написа:За всички,които смятат че Браво 154 кончета ще падне от Алфа 2.0тс казвам,намерете ми такава сток и аз ще ви докаажа как ще падне!Когато и където искате и колкото старта искате!
Не изкарвайте Бравото толкова куцо,защото не е!Карам го вече 2 години и вярвайте много върви!Как ви звучи София-Пловдив с 4 човека в колата и да не падне под 220!
Готов съм да се пусна и със стоково Типо!Кантарят!зависи от задволанното устройство!Не подценявайте факта,че много зависи и от самото състояние на мотора!
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
окккккchris написа:Ако ше се бегате, пишете кога!valeri87 написа:брат даваи да се гоним аз сум с сток типо !!korandomori написа:За всички,които смятат че Браво 154 кончета ще падне от Алфа 2.0тс казвам,намерете ми такава сток и аз ще ви докаажа как ще падне!Когато и където искате и колкото старта искате!
Fiat Tipo 2.0 16V
Коментар
-
много ми е интересно особено завоите след Траянови Врата пред Пазарджик как ПО ДЯВОЛИТЕ си ги вземал със 220 ?! или пък отсечката от 82 до 89 километърпреди МакДоналдс Тракия .. дето всеки метър е кърпен и цялаталента е в коловози ... 220 км/ч ... може но само в мечтите си ...korandomori написа:За всички,които смятат че Браво 154 кончета ще падне от Алфа 2.0тс казвам,намерете ми такава сток и аз ще ви докаажа как ще падне!Когато и където искате и колкото старта искате!
Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
!
Колега, аз също мисля че малко пресилено да се каже 220 км. Специално тази отсечка ме вози един авер(състезател) съсSUBARU IMPREZA 2.8 STI. Със много опасно каране (все пак е състезател) рядко качваше над 180. много рядко, и то само на правите, а субару-то е по пъргаво от браво-то. Вярно е, че шофьора е важен, ама и колата. Ако мислиш, че можеш да караш по-бързо и по-добре браво-то ти, от състезател със субару значи си скрит талант. Ако можеш да докажеш, че си карал така веднага ти намирам спонсор и те правим рали пилот. :DEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар