Не издържах.....
http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...=654566#654566
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 2.0 16V vs BMW E36 320i Coupe
Collapse
X
-
Аз в България не съм виждал 320ис,трябва да уточним, че става въпрос за Е30, а не за Е36 и е 190коняGrisha написа:Бате и ти малко се поизхвърли,на 320ис ще гледаш задния номер,то е 2.0 16В 4 цилиндрово,към 200 коня и си върви доста,може би говориш за 318ис 140коня,което е по спряло и от 320-ката :D
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Добре бмв фанатик ше знамblagun написа:Аз в България не съм виждал 320ис,трябва да уточним, че става въпрос за Е30, а не за Е36 и е 190коня
А 320ис съм виждал в сервиза на али
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
ерц - грешкалуд написа:Все пак Реното си е правено за врц
Тук мъ уби
Все пак това е Renault Mégane Maxi с F7R моторчето, което се помпа до 280 кс /8000, и има 253 нм / 5900, това моторче го има и на Клио Уйлямс от 95-та, с което пък вообще не може да се мерите
Все равностойни на литри.Относно ХГТ-то - спортен хечбек с кофти баланс
no pain no pain
Коментар
-
По скоро с кофти скоростиAlBundy написа:ерц - грешкалуд написа:Все пак Реното си е правено за врц
Тук мъ уби
Все пак това е Renault Mégane Maxi с F7R моторчето, което се помпа до 280 кс /8000, и има 253 нм / 5900, това моторче го има и на Клио Уйлямс от 95-та, с което пък вообще не може да се мерите
Все равностойни на литри.Относно ХГТ-то - спортен хечбек с кофти баланс 
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
http://www.auto-museum.net/vehicule/comparer.htmlТова е линка, където задължително трябва да проверите предварително дали си струва меренето на чурки
no pain no pain
Коментар
-
Мани ги тия неща, ела на Бояна с Мегана да си мернеме "чурките"...AlBundy написа:http://www.auto-museum.net/vehicule/comparer.htmlТова е линка, където задължително трябва да проверите предварително дали си струва меренето на чурки
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
В петък вечерта те видях на Бояна, ама бях с друга кола, иначе когато кажешvaleri87 написа:are bre blagun4o koga shte se pusnem s teb ot koga 4akam ?
a za bmw te sa qko spreli mnogo qsno 4e si otpred
sory za kirelicata ama nesum v nas 
Въпреки, че чувам доста добри отзиви за Типото ти...
Иначе резултата е ясен,Типото е по-леко и бие с кола....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
mi neznam dali 1 kola kvo vreme si daval na bojura az sum kum 15.6 a moje i po dobre 4e sum reshil da izfurla si4ko ot kolata :Dblagun написа:В петък вечерта те видях на Бояна, ама бях с друга кола, иначе когато кажешvaleri87 написа:are bre blagun4o koga shte se pusnem s teb ot koga 4akam ?
Fiat Tipo 2.0 16V
Коментар
-
Браво,не съм засичал купето на Абажура!Защо не пуснеш тема за подобренията на колата сиvaleri87 написа:mi neznam dali 1 kola kvo vreme si daval na bojura az sum kum 15.6 a moje i po dobre 4e sum reshil da izfurla si4ko ot kolata :Dblagun написа:В петък вечерта те видях на Бояна, ама бях с друга кола, иначе когато кажешvaleri87 написа:are bre blagun4o koga shte se pusnem s teb ot koga 4akam ?
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
ami nishto i nqma prosto e obladqna ot dqvolablagun написа:Браво,не съм засичал купето на Абажура!Защо не пуснеш тема за подобренията на колата сиvaleri87 написа:mi neznam dali 1 kola kvo vreme si daval na bojura az sum kum 15.6 a moje i po dobre 4e sum reshil da izfurla si4ko ot kolata :Dblagun написа:В петък вечерта те видях на Бояна, ама бях с друга кола, иначе когато кажешvaleri87 написа:are bre blagun4o koga shte se pusnem s teb ot koga 4akam ?

:D
Fiat Tipo 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар