didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
незнам защо си мислиш че си под 130кс...?! а и колкото и да е читаво сток...все пак е кола на 10+ години...т.е. на всички са ни такива "курниците" горе долу...т.е. все пак нещата са съпоставими...а турбаланата със сигурност няма да я сменям сега...
за сега...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Аз ти казах и като се видяхме, не усетих колата да има някакво забележимо подобрение, може да има, но е близо до стоковото и аз специално не откривам някаква разлика, единствено се усети умиране в ниски обороти и като, че ли една идея по добро набиране в последните 1000-1500 оборота, това последното може и да се дължи на колектора, но определено ефекта не е като чип на турбо колаkiselo написа:незнам защо си мислиш че си под 130кс...?!
Ще чакам да се видим другата седмица и да замерим пак.
punto HGT
Коментар
-
Ааа ще се замерим важното е лаф моабет да има и шоу да ставаdidich написа:Аз ти казах и като се видяхме, не усетих колата да има някакво забележимо подобрение, може да има, но е близо до стоковото и аз специално не откривам някаква разлика, единствено се усети умиране в ниски обороти и като, че ли една идея по добро набиране в последните 1000-1500 оборота, това последното може и да се дължи на колектора, но определено ефекта не е като чип на турбо колаkiselo написа:незнам защо си мислиш че си под 130кс...?!
Ще чакам да се видим другата седмица и да замерим пак.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Май всички сте на море
Гоних се с една направена вектра, падам, с хонда ЦРХ 125-130к.с. падам с 1-2 коли и накрая за капак си издрънчих да ме повозят в сивик 6-та генерация с насаден Б20 мотор ... майко мила, все едно се качих на пистов мотор, баси колата
слязох с усмивка на лицето, това не се кара
punto HGT
Коментар
-
Снощи се засякох с едно 270ЦДИ на околовръстното, докато завия той беше с гърнетата в асфалта
Но пък реших да продухам мойто. Като се има предвид преднината в началото (около 3 коли) до 200 беше станала около 5 :D макар, че не включих бензина е перех на гаС, имаше човек до мен и един буфер отзадИ, се справи прилично Брависимото
П.С. Трябва да взема да дойда някой път да се засечем, че ми е интересно Пунтото с колко коли ще е напред
Fiat Bravo HGT
Коментар
-
Ако бравото е в кондикция си мисля, че трябва ти да си отпредHyperion написа:П.С. Трябва да взема да дойда някой път да се засечем, че ми е интересно Пунтото с колко коли ще е напред
, трябваше да минеш тая вечер, беше доста силна, с доста коли и стартове, прибрах се преди половин час.Така забелязвам, че малолитражките /имам предвид колите с мотори 1,6/ доста са се засилили или пунтото нещо е умряло
Направих сверка с 4 автомобила тая вечер и всичките с 1,6 мотори, баси то не мога да ги мина, другия път да идва браво 1,6 да ми сложи 2-3 коли и повече да не сядам зад волана
1. Някаква тойота, ръбеста с 2 врати, сигурно беше набор около 80-та година, доста стар модел, човека каза, че е с мотор 1,6 115к.с., не я бил мерил и незнае колко кила е колата. Направихме 2 старта /това ми беше първата гонка за вечерта и гумите не бяха още загряли/. Първата гонка ми скочи с 1-2 коли и до края на 3-та скорост го събрах съвсем леко
, общо взето ме би с кола и половина, баси тойотата. Втората гонка тръгнах с изключен тракшън и ми скочи с половин кола, общо взето чак към 3-та скорост взехме да се изравняваме, но пътя свърши, пак ще кажа баси тойотата
2. Опел тигра пак с 1,6 мотор, незнам 109к.с. ли я водят така и не разбрах, но беше над 100к.с. Незнам пипана ли е, лека ли е много, но с голям зор му взех половин кола, и тука да кажа, баси тиграта
3. Направих пак сверка със саксо 1,6 VTS 118к.с. без седалки отзад и разчистена до ламарина, човека си возеше гаджето с него, предполагам да е била 40-45кг. С това саксо карах вече, но човека каза, че предния път бил със скъсан маркуч на въздоховода и не било в час. Тая вечер каза, че всичко бил оправил и викам давай пак да сверим, ми пак го бих като предния път
4. От предните страници бях писал за една гонка с хонда дел сол 1,6 125к.с. с интейк с конус и някакъв чип, който шофера каза, че незнае дали му помага или пречи, но както и да е. Предния път се пускахме на мазния асфалт на 202-ра улица и там още от старта ми взимаше 1-2 коли, нагоре нямаше смисъл защото немога да го догоня. Мда ама на Булгара асфалта бива и нещата дойдоха на кантар, до края на 3-та и началото на моя 4-та бяхме абсолютен кантар, интересно, че като тръгнем заедно понеже той превключва чак на 8000 оборота леко дръпва, защото аз вкарвам на 2-ра, а той е още на 1-ва. После леко аз излизам, защото мойта вече набира на 2-ра, а той в този момент слага 2-ра и така в един момент до 4-та се изравняваме и кантар. На втората гонка той нещо не успя да се оправи със скоростите и падна, но това не се брои.Имаше и един леон ARL мотор, но беше с чип към 190к.с. и му казах, че няма смисъл, ако беше без чип бих се замерил с такава кола, иначе няма смисъл. Един с БМВ 318IS въртя гуми, нагоре надолу и като го питах да направим гонка - колата е на брат ми, трябва да я прибирам и т.н., а ми се щеше да замеря с такова БМВ. Друг пич с 3-ка БМВ както си беше спрял на паркинга, незнам какво го прихвана, но се качи, включи задна, даде цялата газ, въртя 30 секунди гуми на място, вдигна пушилка и завари съединителя, замириса здраво на феродо и приключи с колата, после май си отиде на дърпане
тЪ толко с моторите 1,6, не ми се мисли ако се пусна с/у мотор 1,8 и нагоре
Айде лека вечер :D
punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар