Ти май редовно преглеждаш тази тема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няма да върнем и гости от Зарата,айде следващия път като идваш към Поморие се обади да си спретнем една наздравица.popara801 написа:И не само нея.Просто съм наблюдателен малко.Между другото добра срещичка сте си спретнали,дано е все така.Поздрави. :Dz_sutrov написа:Ти май редовно преглеждаш тази тема.
Коментар
-
Ние пък много обичаме да ни идват на гости бургазлий !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
И не само даже и изпълнява.Като идвам ще ви звънна да седнем поне на мин.вода със салатка,а що не и нещо с водата...z_sutrov написа:Само обещава.popara801 написа:Вярно е,вярно.Прав е малкия.А за мене няма проблем Краси.Като идвам ще звънкам някой ден да се видим. :DPrinco написа:Ние пък много обичаме да ни идват на гости бургазлий !

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
вие пък, от салатата на ракия отидохте. Вашата работа като една приятелка "Сипи ми малко водка да мога да си изпия колата"popara801 написа:И не само даже и изпълнява.Като идвам ще ви звънна да седнем поне на мин.вода със салатка,а що не и нещо с водата...z_sutrov написа:Само обещава.popara801 написа:Вярно е,вярно.Прав е малкия.А за мене няма проблем Краси.Като идвам ще звънкам някой ден да се видим. :DPrinco написа:Ние пък много обичаме да ни идват на гости бургазлий !

Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Ми кво да ги правиш-жени.Ама понякога и ние сме така.Дано не свършва колата,да имаме повод да си поръчаме още по едно.reter написа:вие пък, от салатата на ракия отидохте. Вашата работа като една приятелка "Сипи ми малко водка да мога да си изпия колата"popara801 написа:И не само даже и изпълнява.Като идвам ще ви звънна да седнем поне на мин.вода със салатка,а що не и нещо с водата...z_sutrov написа:Само обещава.popara801 написа:Вярно е,вярно.Прав е малкия.А за мене няма проблем Краси.Като идвам ще звънкам някой ден да се видим. :DPrinco написа:Ние пък много обичаме да ни идват на гости бургазлий !

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Браво бре,пияници.Пак за пукница се разправятеla squadra azzurra написа:Еми, в тоя ред на мисли, "наздраве" освен да кажа
И вече съм готов за някоя старозагорска кръчма, с преспиване/или приспиване
/ Само да не е в района на Военна болница, че там до клетвата доста си поспах 
Наско, има ли вече стикери?Че ми е дерт малко.
Коментар
-
Ааааа, да бе! Аз за какво всъщност се включих, пък то ко стана :D Има вече, от големите/надпис Fiat Forum Bulgaria/ и кръглите! Платил съм ги по 2 лв. големите и по 1 лв. кръглите, има по около 15-ина от вид!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Ако имаш път към магазина може да ми оставиш по един от вид.Ако ли не ще се чуем по телефона да се разберем.Обезателно да ми запазиш по един от вид.la squadra azzurra написа:Ааааа, да бе! Аз за какво всъщност се включих, пък то ко стана :D Има вече, от големите/надпис Fiat Forum Bulgaria/ и кръглите! Платил съм ги по 2 лв. големите и по 1 лв. кръглите, има по около 15-ина от вид!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар