Аз пък до сега не можах да разбера за какъв ром (за пиене) и и каква кола (автомобил) става въпрос, като уж бил без фиата, пък то ставало въпрос за кока кола. Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добра мини среща си организирахме колеги.Мерси на колегата Краси за посрещането за ралито.Всъщност и то беше на ниво.Съжалявам че не можах да остана за срещата ви по късно но имахме и други ангажименти.Все пак мерси още веднъж за всичко. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Мерси Митак,винаги си добре дошъл не само за ралито.Съжалявам че не можахме да изгледаме заедно самото рали,ама видя каква лудница беше.Обаждай се когато имаш път насам. И честит Имен ден!!!Наздраве!!!popara801 написа:Добра мини среща си организирахме колеги.Мерси на колегата Краси за посрещането за ралито.Всъщност и то беше на ниво.Съжалявам че не можах да остана за срещата ви по късно но имахме и други ангажименти.Все пак мерси още веднъж за всичко. :D
Коментар
-
В началото беше,даже му се радвах на Шуменското по едно време.Ама ми се изгуби от поглед без да се обади че тръгва.Аз за това си помислих че се е преместил на друго място.Immortal написа:Ма той Митака беше зад гърба ти, бе Краси... трябваше само да завъртиш глава
Ама напред беше по-интересно
Стоеше през един човек до мен.И аз да благодаря за посрещането и изпращането на колегите krasi_79bs и deivid. 
Коментар
-
Абре, м`чета, Ланчите искат да се напием някоя вечер заедно
То е ясно, че някои от нас, напр. "колегата без книжка" и "онзи, дето идва с такси на срещите", ще откликнат веднага, но въпроса е дали сме готови за среща без автомобили. У Ланча Форума тъй си правят срещите юнаците, без много техника - маса да има е важно
Ще пообсъдим малко вариантите да се видим заедно, може пък да се навият да дойдат някой път с колите на "Уест"-а, ама пък и ние ще трябва да върнем визитата в някоя върла кръчма из комплексите Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
За сега съм пас.Причината е следнатаhttp://handy-eshop.com/Nikon-CoolPix-L-16-id1192.htmlla squadra azzurra написа:Абре, м`чета, Ланчите искат да се напием някоя вечер заедно
То е ясно, че някои от нас, напр. "колегата без книжка" и "онзи, дето идва с такси на срещите", ще откликнат веднага, но въпроса е дали сме готови за среща без автомобили. У Ланча Форума тъй си правят срещите юнаците, без много техника - маса да има е важно
Ще пообсъдим малко вариантите да се видим заедно, може пък да се навият да дойдат някой път с колите на "Уест"-а, ама пък и ние ще трябва да върнем визитата в някоя върла кръчма из комплексите Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Коментар
-
Поразтърси се малко.За 50 лева отгоре ще има нещо по-хубаво.Ако не си чак толкова много на зор,те съветвам да си посъбереш малко парички (300-350) и да си купиш нещо,което наистина си заслужава и е добро.1.1 година гаранция - търсиш да има от 2 че и нагоре години гаранция.Тея малки сапунерки си дават дефекти,а в такива случаи,дългата гаранция си е нещо доста удобно ! (Има и късметлииски дет излизат здрави) 2.Батерийте ! Предполагам се сещаш,че този голям дисплей си харчи доста енергия,за това е добре да си с Ли-он батерия и зарядно ! Обикновенните батерий падат много бързо,ако не са маркови.(Също така обикновенните батерий,които се зареждат,падат също бързо,и ги зареждаш често ! )3.Наистина,замисли се трябва ли ти голям дисплей ? Все пак снимките си ги разглеждаш на компа,а и винаги може да щракнеш 2-3 пъти за да си сигурен,че ще стане снимката.Според мен е безмислено,но ти си решаваш ! 4.Фокусното разстояние,не ме кефи.5.ISO ! Тук гледам че е 1600.Качествени снимки с малки фотоапарати се получават до ISO 200.6.Хубаво е,че има стабилизация ! Общо взето,апаратчето не е някакъв боклук,но за 50,100 лева отгоре,ще намериш апаратче точно като за тебе !krasio_79bs написа:???Чи ко му е на апарата,освен бавната светкавица не виждам друг кусур.И на мен ми се ще да си купя примерно COOLPIX L100,но за сега не ми се дават повече пари.Princo написа:Не взимай тоя.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Не съм много съгласен с теб по някои точки;1.Никога няма да си купя апарат с вградена батерия,ама никога.Аз съм планинар и когато съм на място където няма ток и за една лампа да свети не ми се ще да остана без апарат.Имам 2 комплекта батерии Варта презареждащи и с тях спокойно правя 600-700 кадъра.А и като заминавам на някъде винаги си имам и още 2 резервни комплекта с алкални батерии.2.Не мисля да давам повече пари за почти същите параметри но от друга марка.3.не държа на голям оптичен зуум4.Ако ми разгледаш галерията ще откриеш че повечето ми снимки са с Nikon.5.Последният ми апарат който претърпя каскади в неделя е Nikon L11.Повече от 2 години не ми е създал нито един проблем.Предния преди него беше Nikon Coolpix 3100.пак дълга и безпроблемна работа,в мен беше около година,от близо 2,5 години е подарен на сестра ми която го ползва и до днес.6.Предния ми струваше 299 лева.А сега е 160.При този темп на обезценяване и навлизане на нови модели не мисля че си заслужава да се дават 300+ за апарат който е изцяло за любителски снимки.Princo написа:Поразтърси се малко.За 50 лева отгоре ще има нещо по-хубаво.Ако не си чак толкова много на зор,те съветвам да си посъбереш малко парички (300-350) и да си купиш нещо,което наистина си заслужава и е добро.1.1 година гаранция - търсиш да има от 2 че и нагоре години гаранция.Тея малки сапунерки си дават дефекти,а в такива случаи,дългата гаранция си е нещо доста удобно ! (Има и късметлииски дет излизат здрави) 2.Батерийте ! Предполагам се сещаш,че този голям дисплей си харчи доста енергия,за това е добре да си с Ли-он батерия и зарядно ! Обикновенните батерий падат много бързо,ако не са маркови.(Също така обикновенните батерий,които се зареждат,падат също бързо,и ги зареждаш често ! )3.Наистина,замисли се трябва ли ти голям дисплей ? Все пак снимките си ги разглеждаш на компа,а и винаги може да щракнеш 2-3 пъти за да си сигурен,че ще стане снимката.Според мен е безмислено,но ти си решаваш ! 4.Фокусното разстояние,не ме кефи.5.ISO ! Тук гледам че е 1600.Качествени снимки с малки фотоапарати се получават до ISO 200.6.Хубаво е,че има стабилизация ! Общо взето,апаратчето не е някакъв боклук,но за 50,100 лева отгоре,ще намериш апаратче точно като за тебе !krasio_79bs написа:???Чи ко му е на апарата,освен бавната светкавица не виждам друг кусур.И на мен ми се ще да си купя примерно COOLPIX L100,но за сега не ми се дават повече пари.Princo написа:Не взимай тоя.
Коментар
-
Взимай смело тогава ! :P Между другото да не останеш с впечатление,че мразя никон.Напротив върл фен съм им !
П.П Осрах ви темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Пак заповядайImmortal написа:...И аз да благодаря за посрещането и изпращането на колегите krasi_79bs и deivid.
la squadra azzurra написа:Абре, м`чета, Ланчите искат да се напием някоя вечер заедно
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Давай насам със баджанака да му одарим няколко. пак после той ще на пребира със таксито
Коментар
-
Ти пак за пукница мислиш бре момче,стига със тоя алкохол дай малко да спортуваме.la squadra azzurra написа:Абре, м`чета, Ланчите искат да се напием някоя вечер заедно
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар