Не знам. И аз това се чудя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Предлагам да минаваме вече на зимния час, че вече към 18.30 ч. е тъмничко. Не че нещо, ама не може да си висим навън и да си зяпаме по колиците, както обича Жоро, примерно
Пък май ще сменят и часовника този уикенд, тъй че, давайте предложения за час и да го обсъждаме с другите форуми. Досега беше 14.00 ч., други идеи
ПП: Аз съм за 16.00 ч., бай дъ уей!
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Вкара ме в размисълla squadra azzurra написа:Предлагам да минаваме вече на зимния час, че вече към 18.30 ч. е тъмничко. Не че нещо, ама не може да си висим навън и да си зяпаме по колиците, както обича Жоро, примерно
Пък май ще сменят и часовника този уикенд, тъй че, давайте предложения за час и да го обсъждаме с другите форуми. Досега беше 14.00 ч., други идеи
Нали имаше някаква уговорка с Алфистите да се събираме в 18:00 часа?Няма ли да има техни представители на срещата.Финала на ралито е в 15:30 часа.Ми като се замисля 16:00 е идеално за зимния период.
Коментар
-
Да де, уговорката е всяка втора и последна неделя от месеца - лятото от 18.00, зимата от 14.00 и все на "Уест"-а! Затова сега да видим какви са настроенията при нас за генерална промяна на зимния час, и след малко ще го пусна за размисъл и при алфите. А колегата streethools да не се ослушва, има бойна задачаkrasio_79bs написа:Вкара ме в размисълla squadra azzurra написа:Предлагам да минаваме вече на зимния час, че вече към 18.30 ч. е тъмничко. Не че нещо, ама не може да си висим навън и да си зяпаме по колиците, както обича Жоро, примерно
Нали имаше някаква уговорка с Алфистите да се събираме в 18:00 часа?Няма ли да има техни представители на срещата.Финала на ралито е в 15:30 часа.Ми като се замисля 16:00 е идеално за зимния период.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Пак ме разконсперирахаla squadra azzurra написа:Предлагам да минаваме вече на зимния час, че вече към 18.30 ч. е тъмничко. Не че нещо, ама не може да си висим навън и да си зяпаме по колиците, както обича Жоро, примерно
Пуста тръпка по човъркането. Ако някой ден доживея да си взема нова кола от магазина ще умра от скука докато е в гаранция
. Иначе в 16.00 е идеално.
Коментар
-
Аааа,момчета що не четете темата по нагоре?Нали това се пише последните няколко поста.Тази седмица срещата ще е от 16:00 Часа на "Уеста"SHADOW написа:и аз съм за 16:00 часа но все пак като се саберем тая неделя след ралито викам да го дооточним а иначе за ся остава във 18:00 на уест за тая неделя нали
Коментар
-
Май всеки ще застане където намери място.Аз май ще съм на "порт ойла".Само се чудя къде да си паркирам колата.Май ще я оставя на автогарата и от там ще прескоча пеша.Миналата година се наврях на самата бензиностанция и после един час не можах да се измъкна през пътя за СО МАТ.z_sutrov написа:този път и аз съм на линия. Къде ще гледате ралито(къде ще застанете имам предвид)?
Коментар
Реклама
Collapse

16ч.
Коментар