мерси колега аз се оправих вече и сажалявам че неможах да остана вчера иначе срещите пак ли там си остават :D
Мислим да сменим малко обстановката и не сме решили окончателно къде ще бъде следващата среща.Обсъдихме варианта за паркинга на капаните,но още не е приет окончателно.Следи темата за повече информация.Има и една друга подробност която не сме обсъдили.По график следващата среща трябва да се състои на 25.10.2009. тогава обаче ще се проведе и ’Писта Бургас’.Не знам дали ще има мераклии за среща след цял ден на пистата.Моето предложение е да се съберем на маса тази неделя 18.10.2009,а следващата неделя да се организираме и да се съберем да гледаме "Писта Бургас"(може да имаме и гости от Ямбол за състезанието) а след това да обсъдим надпреварата на по бира някъде из града.
За тая галерия нов логин ли трябва? А вчера що не сте отишли на сбирката на гоУфаджиите на Кауфланд. Може да е била и национална, колегата случайно бил там и разправя че с мегафони нещо приказвали Вчера не можах да дойда, имах работа извън града... това време 18:00 по принцип ми е доста неудобно... добре си беше към 14ч. А след някоя седмица ще е тъмница по това време.
За тая галерия нов логин ли трябва? А вчера що не сте отишли на сбирката на гоУфаджиите на Кауфланд. Може да е била и национална, колегата случайно бил там и разправя че с мегафони нещо приказвали Вчера не можах да дойда, имах работа извън града... това време 18:00 по принцип ми е доста неудобно... добре си беше към 14ч. А след някоя седмица ще е тъмница по това време.
Не се притеснявай за часа,като почне да се стъмва по рано ще го променим(обсъдихме го на срещата).За галерията не ти изисква отделен логин.Влез в секцията ’’Снимки от регионалните срещи на Фиат Форум България ’’Там са качени снимките-http://gall.fiat-bg.org/v/BG/Burgas/ПП.А относно сбирката на гоуфаджите не мисля че имаме работа там.Ние сме си италиански автомобили.Какво да търсим на тяхна сбирка?Само да минем да ги дразним че са си купили Гоуф, не виждам смисъл
и аз мисля че няма смисъл да ги дразним само колега а за срещата на кой паркинг на капаните да не е тоя дето са последните капани преди патя за сониците дето преди беше вселена там ли
и аз мисля че няма смисъл да ги дразним само колега а за срещата на кой паркинг на капаните да не е тоя дето са последните капани преди патя за сониците дето преди беше вселена там ли
За разглеждане и сваляне на снимките в галерията не се изисква логин.За качване на снимки - трябва, и той е различен от този на форума.Само определени хора имат права да качват снимки.
Жоро,нали трябва да се вижда че има хора дето да разбират от коли.А и папарашките снимки са най-ефектни.То и маймуната кат знае че ше га снимат ще се червиса
Коментар