z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ланчиите преди време много ги агитирах да идват по срещи, но никакъв ефект... приемаме, даже ще се радваме... аз на последната среща не можах да дойда, но ще се постарая за следващата6ma7ka7a написа:Колеги не можахме да дойдем ама другата среща ако не съм на работа ще дойда, че може и една Ланчия да докарам ако приемата Ланчия де
.
Коментар
-
колега я обясни къде се намира това?spark написа:Ние си спретнахме случайно една импровизирана среща със ShadowMaster тази събота, но паркинга на автото вече е достатъчно претъпкан по това време на деня около 14ч, ако е отворен Уест-а дали да не мръднем на там за през лятото?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
ехее, ти от кога пишеш тука беreter написа:ясно, да
Ще те закарам ако трябва, нп, но сигурно си го разбрал вече къде е...колеги, трябва да измислим нещо за срещите, че съвпадат с варненските и имам точно час и половина от нашата среща да стигна до тяхната, иначе трябва да ходя само на 1та, а не ми се ще да правя такъв избор
п.п. между другото вече не е ли време да върнем срещата в 17:00, както си е лятото ? Трябва и с алфисти да говорим и да го направим...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар