колеги,тази неделя ще съм в поморие и мисля да намина да ви видя.нещо против?ще се радвам да поговорим в стара загора срещите ни са всяка неделя от 17 при вас в колко са?специални поздрави на ситров да не се притеснява за старозагорския номер и моят е такъв.ще се наредиме.до скоро.
Ами тука срещите са всяка втора и последна неделя.така ,че тая няма да има ама може да се обядиш.Аз съм на линия.
братле ако се събирате може да драннеш една шайба аз ште ходя в Сливен на драг но предполагам че до 15-16часа ште се върна
Колеги не можахме да дойдем ама другата среща ако не съм на работа ще дойда, че може и една Ланчия да докарам ако приемата Ланчия де .
Ланчиите преди време много ги агитирах да идват по срещи, но никакъв ефект... приемаме, даже ще се радваме... аз на последната среща не можах да дойда, но ще се постарая за следващата
Ние си спретнахме случайно една импровизирана среща със ShadowMaster тази събота, но паркинга на автото вече е достатъчно претъпкан по това време на деня около 14ч, ако е отворен Уест-а дали да не мръднем на там за през лятото?
Ние си спретнахме случайно една импровизирана среща със ShadowMaster тази събота, но паркинга на автото вече е достатъчно претъпкан по това време на деня около 14ч, ако е отворен Уест-а дали да не мръднем на там за през лятото?
колега я обясни къде се намира това?
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
При ЖП прелеза в Лазур влизаш надолу към морската и около 100-200м по-навътре до кортовете се намира заведението. Преди там правехме срещите, но нещо куцаха от към персонал и много често беше затворено.
ехее, ти от кога пишеш тука бе Ще те закарам ако трябва, нп, но сигурно си го разбрал вече къде е...колеги, трябва да измислим нещо за срещите, че съвпадат с варненските и имам точно час и половина от нашата среща да стигна до тяхната, иначе трябва да ходя само на 1та, а не ми се ще да правя такъв избор п.п. между другото вече не е ли време да върнем срещата в 17:00, както си е лятото ? Трябва и с алфисти да говорим и да го направим...
Коментар