Веднъш ходих при Деян съученик е на шефа ми и след диагностиката ми каза че не ми работи бобината,купих нова никаква промяна колата не беше добре,стрруваше ми над 120 лв. после я закарах при един пич в м. рудник и я оправи без диагностика.
Каква дилема!Сега имам 2 работещи бобини.На околовръсното направиха сервиз на Фиат имам приятел които работи там и ми каза че имат оригинален софтуер за Фиат,Ланчиа не съм ходил още дано и да не се налага,ако мога ще съдеиствам ако има желаещи за диагностика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз веднъж съм бил там ама е тъпо,поне беше долу горе топло и отидохме на ОМВ и седнахме отвън.Ама сега е голям студ не става за отвън.Но това си е мое мнение.krasio_79bs написа:За един път смяна няма да редактирам заглавието.Ако не ни хареса там пак да редактирам и ...Ще идем ,ще видим,па чак тогава може да мислим и за смяна на заглавието.Joro написа:Краси, поне редактирай заглавието на темата

Коментар
-
Ники,няма да сме на паркинга само.В хотела има ресторант и ще се намърдаме там.Идеята за смяна на мястото е по искане на част от редовно присъстващите на срещите.За момента това ще е пробна среща на това място и едва след нея ще се мисли дали занапред срещите да са там.nai7 написа:Аз веднъж съм бил там ама е тъпо,поне беше долу горе топло и отидохме на ОМВ и седнахме отвън.Ама сега е голям студ не става за отвън.Но това си е мое мнение.krasio_79bs написа:За един път смяна няма да редактирам заглавието.Ако не ни хареса там пак да редактирам и ...Ще идем ,ще видим,па чак тогава може да мислим и за смяна на заглавието.Joro написа:Краси, поне редактирай заглавието на темата

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар