Парахода днес сутринта направи чудно плаване до меден рудник.Мали като натиснах копчето на термометъра и се
-10 градуса беше на последната спирка на маршрутките.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нормално, тука е друга България. Тази неделя ще се съберем ли повече фиати ?krasio_79bs написа:Парахода днес сутринта направи чудно плаване до меден рудник.Мали като натиснах копчето на термометъра и се
-10 градуса беше на последната спирка на маршрутките.Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
Тази седмица съм на линия :D :D :Datom написа:Нормално, тука е друга България. Тази неделя ще се съберем ли повече фиати ?krasio_79bs написа:Парахода днес сутринта направи чудно плаване до меден рудник.Мали като натиснах копчето на термометъра и се
Коментар
-
И аз ще дойда,стига да няма сняг и лед.krasio_79bs написа:Тази седмица съм на линия :D :D :Datom написа:Нормално, тука е друга България. Тази неделя ще се съберем ли повече фиати ?krasio_79bs написа:Парахода днес сутринта направи чудно плаване до меден рудник.Мали като натиснах копчето на термометъра и се
Коментар
-
Идвай че бая червени точки имаш у тефтеряnai7 написа:И аз ще дойда,стига да няма сняг и лед.krasio_79bs написа:Тази седмица съм на линия :D :D :Datom написа:Нормално, тука е друга България. Тази неделя ще се съберем ли повече фиати ?krasio_79bs написа:Парахода днес сутринта направи чудно плаване до меден рудник.Мали като натиснах копчето на термометъра и се
Коментар
-
Знам,знамkrasio_79bs написа:Идвай че бая червени точки имаш у тефтеряnai7 написа:И аз ще дойда,стига да няма сняг и лед.krasio_79bs написа:Тази седмица съм на линия :D :D :Datom написа:Нормално, тука е друга България. Тази неделя ще се съберем ли повече фиати ?krasio_79bs написа:Парахода днес сутринта направи чудно плаване до меден рудник.Мали като натиснах копчето на термометъра и се

ама този път съм на линия само да няма много сняг.
Коментар
-
Има 15ска за тая работаnai7 написа:Знам,знамkrasio_79bs написа:Идвай че бая червени точки имаш у тефтеряnai7 написа:И аз ще дойда,стига да няма сняг и лед.krasio_79bs написа:Тази седмица съм на линия :D :D :Datom написа:Нормално, тука е друга България. Тази неделя ще се съберем ли повече фиати ?krasio_79bs написа:Парахода днес сутринта направи чудно плаване до меден рудник.Мали като натиснах копчето на термометъра и се

ама този път съм на линия само да няма много сняг.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар