На мен май ще ми е малко раничко! При положение, че около Коледа и Нова година ще си попътувам доста и ще изхарча някой лев в повече, едва ли с такъв мерак ще очаквам 16.01.
Иначе идеята, както и преди съм казвал, е страхотна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Айде от мене имаш транспорта без пари. Така , че сбирай само за пукница.la squadra azzurra написа:На мен май ще ми е малко раничко! При положение, че около Коледа и Нова година ще си попътувам доста и ще изхарча някой лев в повече, едва ли с такъв мерак ще очаквам 16.01.
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Айде от мене имаш транспорта без пари. Така , че сбирай само за пукница.la squadra azzurra написа:На мен май ще ми е малко раничко! При положение, че около Коледа и Нова година ще си попътувам доста и ще изхарча някой лев в повече, едва ли с такъв мерак ще очаквам 16.01.

Коментар
-
Айде попълвайте списъка,ето и инфо за срещата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51850Italian написа:ей какво замисляте хишници не забравяите за сливенските фиатченца поне за моя
вече сам лицензиран(с книшка) и мога да дойда и на луната ако кажете
Коментар
-
Ти взимай пак Бравата и идвай, снимките са станали много убави от последният пътdeivid написа:то както винаги, аз като се обадя и всико млаква
Утре малко ме самнява ама ще ва вида какво ще кажите тука преди да си легна
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Книжка кола не кара.Тва не си ли го чувал някъде?Я да отиваш на среща.Момчетата кво ще правят без тебе?Майтап бе ти си знаеш.deivid написа:Не можеla squadra azzurra написа:Ти взимай пак Бравата и идвай, снимките са станали много убави от последният път
вече мога да я взема като си изкарам книшката
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар