Колеги,кажете от къде,да си взема предни накладки.В кой магазин има най-добър избор,м/у видове (меки/твърди),както и цени.п.п Взех си вече.За марката мисля,че беше REMSA,ако не се бъркам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: здр
Браво Красиqnislav_88 написа:Браво много добра фото сесияkrasio_79bs написа:Топли снимки http://gall.fiat-bg.org/v/BG/Burgas/25.09.2011/
Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г
Коментар
-
Предложение за пътуване към Италфест 2011
Колеги,предлагам на 08.10 да се съберем в 8.00 на ОМВ на изхода за София.Пием кафенце,нахранваме добичетата и в 8:30 потегляме в колона за Сливен.Поради факта ,че събитието ще е цял ден ви напомням за всеки случай да се запасите с храна и напитки.На място със сигурност ще има нещо,но чакането на опашка ще ви помрачи феста.Носете си и топли дрехи защото не се знае как ще ни изненада времето.Сборен пункт на ОМВ до МетроЧас 8:00Потегляне за Сливен 8:30
Коментар
-
Тази Неделя се води първа за месеца и няма официална сбирка. Нищо не ни пречи обаче, да се съберем извънредно.krasio_79bs написа:Тази неделя на срещата може да раздадеш брошури на колегите и за седмица да се пръснат из комплексите по местоживене.
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Peugeot 307 1.6 HDi 16V 110hp
Коментар
-
Ee, верно, че вие сте силна бригада. Ние сме всяка втора и последна Неделя. Писах и в нашия форум да се съберем Събота.Лошото е, че много късно се сетиха за тези рекламни материали. Реално няма време. Случайните хора, към които са насочени листовките имат време от тази Неделя до другата Събота да решат дали могат да дойдат на феста.krasio_79bs написа:Няма първи, няма последни.Всека неделя сме на линия.
Коментар
-
Момци, ударихме греда. Не са ми изпратили рекламните материали. От София казаха, че в Петък ще ги пуснат за да са при мен в Събота.Така че за утре работата с тези материали отпада. Лошото е, че целта им съвсем ще се обезсмисли, ако дойдат през седмицата.deivid написа:От тука съм се излъгал.. "Писах и в нашия форум да се съберем Събота. "krasio_79bs написа:От де ти дойде на акъла па за днес???Утре естествено.deivid написа:ся днес ли ще се събираме или утре. Да приказваме за феста
Много закъсняха с тези плакати и листовки тази година...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар