Да ползвам темата тук....Кой ще ходи на Италфест 2011???Аз смятам да ходя, ако не се случи нещо супернепредвидено...За сега съм сам, т.е. има място в колата, който иска да заповяда с мен. Не смятам да оставам да спа там - ей го на Сливен къде е...
Ако искате да се организираме 3-те клуба да пътуваме всички заедно. Нека някой с профил в Ланча форума го предложи и там.Самоче незнам дали няма да ми се наложи да тръгна 1-2 часа по-рано.
в Ланчиа форума темата със срещите в Бургас няма движение от 3 месеца - аз имам профил ама нема смисъл според мен...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Koлеги, давайте да видим колко хора ще пътуваме към Сливен на 08.10.2011.Също така да се разберем за час на тръгване. Най-добре да го съобразим така, че да караме спокойно по пътищата. Не искам да пристигна там с 1кг мушички по бронята. Ако тръгнем в 7:30 или 8:00 от Бургас добре ли ще е?И да се преброим.Започвам: аз и още един колега от нашите с ГТВ (Доко) - 2 коли до тук.
Koлеги, давайте да видим колко хора ще пътуваме към Сливен на 08.10.2011.Също така да се разберем за час на тръгване. Най-добре да го съобразим така, че да караме спокойно по пътищата. Не искам да пристигна там с 1кг мушички по бронята. Ако тръгнем в 7:30 или 8:00 от Бургас добре ли ще е?И да се преброим.Започвам: аз и още един колега от нашите с ГТВ (Доко) - 2 коли до тук.
малко рано туй 7.30 - 8.00 ч. за събота, ама щом сте решили бройте ме и мен!предлагам да се събираме на паркинга на Метро в горната част - хем е голям и празен, хем е на изхода за Сливен...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Колеги в Алфа форума пише че феста започва в 8.00 или тогава летището което може бе е това в Безмер ще отвори врати и обьрнете се кьм Краси за стикери които да залепим на колите за да се познаваме.Иначе без такьв входа е 2 лева а за сьфорумците на клубовете е безплатен.
fiat bravo 1.6 16v 103h.p.96,opel corsa cdti 1.3 75h.p.2008
Това е часът, в който стюардите трябва да пристигнат на пистата, за да започнат подреждане и организация.Предполагам, че за час и половина, макс 2 часа ще са готови за посрещане на посетители (демек към 9:30 - 10:00)
Нямаше ме за седмица.В неделя съм на линия за среща.Стикери има достатъчно,Който желае да заповяда на срещата.Мисля ,че тогава ще и най-удобният момент да обсъдим пътуването за Италфеста.
Аз ще ходя към турската граница в неделя, не знам точно в колко часа, ако имам възможност ще намина, че ме нямаше много време и не съм се вясвал отдавна.
Коментар