Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе,вие си пушете колкото искате,ама да седнем отвън!
Колкото до тортата - Краси, ти си заслужил цяла тавичка само за теб - ти си знаеш защо.Ако някой си търси квалифицирана детегледачка - ще давам препоръки.
Стефанаки, аз може ли да дойда на срещата?
Гледам,че викаш само Иван?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Ако за тоето присъствие е необходима отделна покана:Моля, бъдете така добра да се присъедините към нашата скромна тлакаIrka_fihi написа:Стефанаки, аз може ли да дойда на срещата?
Гледам,че викаш само Иван?

П.П.: Все си мисля, че сте комплект с Иван и не е необходимо да каня и двамата по отделно :P
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
даже миналия път си правиха самостоятелна фотосесия :D ние с пунто 1 не сме достойни за снимкаdidich написа:Тая седмица мисля и аз да дойда да поразходя мойто пунто, други колеги има ли с HGT???27.09.09 от 19:00 на Кауфланд нали :DПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Ако има кой да ме вземе, и аз съм там. Или да се донеса с Мери? Предполагам приемате и различни модели от Пунто???Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
а ти какво направи с твойтоКолега, има малки и ГЛАВНИ букви, а също така и препинателни знаци!Поздрави. by the KILARSokOtPraskova написа:Има, има...didich написа:Тая седмица мисля и аз да дойда да поразходя мойто пунто, други колеги има ли с HGT???27.09.09 от 19:00 на Кауфланд нали :D
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
floks
Реклама
Collapse

Коментар