mihail.nikolov21 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=CVEwWbtcIOo :D :D :D :DПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
и аз тази дата видях че се пада , но се надявах да е по скоро-ок мерси , а по въпроса за тръгването към итал феста е добре да се напише и в форумите и да се знае от всички - сте стане готина колона от италянки.sonicempire написа:по принцип срещите са всяка втора и последна неделя от месеца,кото ще рече че следващата среща ще е на 27.09 от 19 часаROSHI написа:И кога ще се сабирате пак и къде да поразходя и моето Пунто , че като гледам става купон и мяркам хора които не сам виждал от доста време.
Коментар
-
Жоре ти си мноо бърз бате, даже и пунтото да е на платформата, теглено от "лудата" баничаркаROSHI написа:и аз тази дата видях че се пада , но се надявах да е по скоро-ок мерси , а по въпроса за тръгването към итал феста е добре да се напише и в форумите и да се знае от всички - сте стане готина колона от италянки.sonicempire написа:по принцип срещите са всяка втора и последна неделя от месеца,кото ще рече че следващата среща ще е на 27.09 от 19 часаROSHI написа:И кога ще се сабирате пак и къде да поразходя и моето Пунто , че като гледам става купон и мяркам хора които не сам виждал от доста време.
Нема да моеме те стигнеме :D Между другото колко най-добро време, успя да дадеш на Сливен, че от мотане покрай маздата и широкото и пиене на бири не успях да ти видя нито едно време?А фанахте ли некоя риба после? :D
Коментар
-
то идеята да караме в колона е добра ама все ще изкочи някой дето е много бърз и да прави ластици ,и вечно на някой му е бавно на друг му е бързо и такаROSHI написа:и аз тази дата видях че се пада , но се надявах да е по скоро-ок мерси , а по въпроса за тръгването към итал феста е добре да се напише и в форумите и да се знае от всички - сте стане готина колона от италянки.sonicempire написа:по принцип срещите са всяка втора и последна неделя от месеца,кото ще рече че следващата среща ще е на 27.09 от 19 часаROSHI написа:И кога ще се сабирате пак и къде да поразходя и моето Пунто , че като гледам става купон и мяркам хора които не сам виждал от доста време.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
колега ти мислиш ли че някои коли ще могат да качват витиня с 120Kuku написа:Всяка година стават готини колони - то си е практика
Определяте си една скорост 120км/ч примерно и който иска да кара с вас..... състезателите да си таковат-таковата 
не мисля.от личен опит го казвам
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
когато се разберем да караме в колона, скоростта се определя от първия който е длъжен да не бърза. Спазваме си една и съща скорост , а изостане ли някой е добре да го изчакваме- ето примерно аз от време на време ще трябва да спирам да сипвам бензин че с този разход не мога и 100 км да мина, което конкретно за мен е без проблем защото наваксвам бързо .sonicempire написа:колега ти мислиш ли че някои коли ще могат да качват витиня с 120Kuku написа:Всяка година стават готини колони - то си е практика
Определяте си една скорост 120км/ч примерно и който иска да кара с вас..... състезателите да си таковат-таковата 
Коментар
-
Нали за това казвам, че ще се разберете предварително, а и освен това си има ясно формулирани начини за движение в група - най-бавните винаги са отпред, за да не догонват; изпреварванията стават на разменен принцип; ако един спре, всички спират, за това е нужно който спира да предвиди по-голяма отбивка; и т.н....sonicempire написа:колега ти мислиш ли че някои коли ще могат да качват витиня с 120Kuku написа:Всяка година стават готини колони - то си е практика
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар