Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Мон Ами има WiFi, та в този ред на мисли можем да прегледаме офертите и на място.
    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
    Трезвен ТУК не пиша!
    Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
      В Мон Ами има WiFi, та в този ред на мисли можем да прегледаме офертите и на място.
      Модерни времена.... хихихихи
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Имам и една идея, която също може да обсъдите на срещата...На всички фирми, които помогнат с отстъпки за закупените от нас продукти - след като мине събитието да им изпратим по коледа или Нова година по една официална благодарствена грамота от името на клуба с подпис на председатела и всичките му финтифлюшки и салтанати.Мисля, че ще се почувстват много добре и ще можем да разчитаме на тях и в бъдеще.Аз се наемам да измисля текста ако трябва - не че ще е нещо кой знае какво...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Коригирах първия пост.Ако има колеги които не са идвали до сега на срещите - заповядайте.

Коментар

Ей тая тема тотално я зарязахме никой не пише .. никой не пуска снимчици .. то някой прави ли снимки изобщо де ?

Коментар

amadeos написа:
              Ей тая тема тотално я зарязахме никой не пише .. никой не пуска снимчици .. то някой прави ли снимки изобщо де ?
              Май само ти попадна под обективите... с кашкавалката Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp
              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

аххахаха верно бях забравил .. Жоре къде ми е снимката бре .. дай да се посмеем

Коментар

Има ли желаещи за редовната среща в четвъртък която се провежда вече в пицария "МОН АМИ" кв. ХИПОДРУМАПишете че трябва да запазим места ...

Коментар

Аз

Коментар

И аз. Ама с 80% вероятност.
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

и аз съм като Пешо на 80%
                        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

И аз ще дойда! Ще резрервирам маса за 20.00 ч. за 6 човека.
                          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                          Трезвен ТУК не пиша!
                          Un Italiano Vero

Коментар

Масата е резервирана за 20.00 ч. на иметто на Фиат Форум България.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

Снимки от днешната среща в Peopels:

Коментар

Мисля че ти си единствения неразбрал...Днес беше денят за предаване на средствата по дарителската кампания...Всички бяхме. Сега се връщаме.Среща не се и очакваше да има.
                                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X