В Мон Ами има WiFi, та в този ред на мисли можем да прегледаме офертите и на място.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kilar написа:В Мон Ами има WiFi, та в този ред на мисли можем да прегледаме офертите и на място.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Имам и една идея, която също може да обсъдите на срещата...На всички фирми, които помогнат с отстъпки за закупените от нас продукти - след като мине събитието да им изпратим по коледа или Нова година по една официална благодарствена грамота от името на клуба с подпис на председатела и всичките му финтифлюшки и салтанати.Мисля, че ще се почувстват много добре и ще можем да разчитаме на тях и в бъдеще.Аз се наемам да измисля текста ако трябва - не че ще е нещо кой знае какво...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
amadeos написа:Ей тая тема тотално я зарязахме никой не пише .. никой не пуска снимчици .. то някой прави ли снимки изобщо де ?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Има ли желаещи за редовната среща в четвъртък която се провежда вече в пицария "МОН АМИ" кв. ХИПОДРУМАПишете че трябва да запазим места ...
Коментар
-
и аз съм като Пешо на 80%MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар