Айде да се съберем някоя вечер на бояна (OMV) фиатаджиите
Примерно петък,събота,неделя... Какво ще кажете? :DПетък 9 март 21часа на бояна да се съберем фиат феновете
Правя темата важна, дано срещите станат често явление!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз мисля да дойда...Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
-
Ти вземи си оправи колата,че чакаш 1 седмица някой да ти каже какво и имаLarii написа:Аз съм навит за петък
FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
Ти колега нещо ме съмняваш,2 пъти те засичам около бмв срещата на екотоFire 999 написа:И аз мисля да дойда...
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Едни приятелчета от квартала са във БМВ Клуба и аз минавам чат-пат след Фиатските срещи да ги видя какво правят, а ти какво правиш натам, че и мен ме гонят някакви съмнения....Abarth. написа:Ти колега нещо ме съмняваш, 2 пъти те засичам около бмв срещата на екото
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Коментар
-
Вие като да сте от ЦРУ и МИ 6!Fire 999 написа:Едни приятелчета от квартала са във БМВ Клуба и аз минавам чат-пат след Фиатските срещи да ги видя какво правят, а ти какво правиш натам, че и мен ме гонят някакви съмнения....Abarth. написа:Ти колега нещо ме съмняваш, 2 пъти те засичам около бмв срещата на екото
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Абе миналия четвъртък отстрани на екото ние бяхме с един черен голф и аз тамън да ти кажа здрасти и ти се заключиFire 999 написа:Едни приятелчета от квартала са във БМВ Клуба и аз минавам чат-пат след Фиатските срещи да ги видя какво правят, а ти какво правиш натам, че и мен ме гонят някакви съмнения....Abarth. написа:Ти колега нещо ме съмняваш, 2 пъти те засичам около бмв срещата на екото
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Аааааа сетих сеAbarth. написа:Абе миналия четвъртък отстрани на екото ние бяхме с един черен голф и аз тамън да ти кажа здрасти и ти се заключи
, но не съм те видял. Точно си тръгвах и не съм очаквал
, че ще излезеш от Голфа
, виж ако беше с Типото друга работа, иначе там видях Типото на fiatsux , само че беше без летите джанти....
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Коментар
-
21:00 мисля,че е суперblagun написа:20:00 - 21:00ч. нещо таковаAbarth. написа:В петък да се съберем на бояна тогава,но в колко?
Айде и да се съберем повече,не като миналия път
И тоя път колега blagun да дойдеш при нас
Коментар
-
Ще дойда обещавам :D Ще навия и един приятел от квартала с 2.0 20В, че съм му обещал да го "резна" на БоянаAbarth. написа:21:00 мисля,че е суперblagun написа:20:00 - 21:00ч. нещо таковаAbarth. написа:В петък да се съберем на бояна тогава,но в колко?
Айде и да се съберем повече,не като миналия път
И тоя път колега blagun да дойдеш при нас 
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар