Времето се оправя, мисля и аз да намина на някоя среща, ако приемате съфорумци с велосипеди (щото ако дойда с колата няма да мога да лющя бирухи...) Тамън и едно стикерче ако може да измуфтя-срещу съответното заблащане(бири)!
А в Дон Вито имаме ли резервирана маса/и? И от колко часа е резервацията, ако има такава.В четвъртък на бира !
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Е споделете малко инфо за заведението де, поне адрес, ако не карта!За това заведение ли става дума (бившата Мис Каприз): кв. Красна поляна, бл.329 ? И ще има ли сбирка там този четвъртък?
Ще мина да запазя маса. Не мисля че има нужда обаче, защото миналия четвъртък минах да видя, към 8 си беше почти празно.Мястото е готино, пейките ми се сториха малко неудобни, кухнята е супер и разнообразна. Има нет.Спряхме отпред, вие сте минали отзад, където няма кьораво място, а на паркинга отпред беше празно.Няколко страници назад е картата....как се влиза на тоя паркинг.Всъщност, ето я. Откъм линията, на кръстовището, където е казара на Красна поляна. не е трудно, ако идвате от центъра, ляв завой, и после само десни докато влезнете в паркинга.Сега видях че на картата съм надраскал първата отсечка, затова...това тънкото след първия завой като се влезне в улицата, успоредно на булеварда, е пътя за паркинга. пред блок 329 е , не зад.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Миналото лято и аз идвах с колело, щото ми е близо. Даже, мястото е така разполжено че можеш да стигнеш без заобикаляне, но на връщане минавам целия квартал за да си стигна обратно.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Живях там повече от година и от опит знам,че на ул."Пчиня" т.е. пред блока вечер е почти невъзможно да се паркира.Паркирайте по-добре на гърба на блока,пред пицарията,места има винаги и е доста по-широко По-другата седмица ще съм си в София и ще дойда задължително на по биричка Поздрави,Жоро
Коментар