BUH написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Баш башшшшш......Tqnkata написа:то не,че и аз съм много различен де ама...BUH написа:уууу това беше грубоTqnkata написа:ти да мълчиш...кърски е**чRacer GT написа:Тоо0о0о0о па тоо0о0о0о0о ...... :D :D :DTqnkata написа:довечера кво ще правим?
Кво каже началника тва ше да е....

Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
води ги 13 годишните...а е Съби тия по на 13 имат ли косъмчета по п****те ве или са като бръснатки а?За циците знам като асансъорни копчета,5 стинки под балатум,ако ги намаже с йод и ще и минатAbarth_sx написа:ААААААААААа колегата Събитоо кърски е.ач станал хахахаха
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
xaxaxaxa ако има късмет може да са като яица на очиTqnkata написа:води ги 13 годишните...а е Съби тия по на 13 имат ли косъмчета по п****те ве или са като бръснатки а?За циците знам като асансъорни копчета,5 стинки под балатум,ако ги намаже с йод и ще и минатAbarth_sx написа:ААААААААААа колегата Събитоо кърски е.ач станал хахахаха

Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Кво съм станал....я пак ??? Алоооооо....Кой го казва....?????Abarth_sx написа:ААААААААААа колегата Събитоо кърски е.ач станал хахахаха
Къде видя 13-годишна бе ???? Шшшшшшоу а де....
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
шшшшшш.....Колега Tqnkata не ти отива да говориш така.....сети се защо???? А колкото до мадамата оная ве4ер беше малко по-голяма.....
цели 18.... :D
Коментар
-
Абе вие мноу отворени нещо бе....?????Преди да си поискате нещо лични карти ли искате за проверка...???? А и клуб "91" да не се обаждате че...сте ми ясни....После аз съм се занимавал с малки....Abarth_sx написа:Аре аре ти ся извиння покажи и карта бреее да видим
Коментар
-
Racer GT написа:Абе вие мноу отворени нещо бе....?????Преди да си поискате нещо лични карти ли искате за проверка...???? А и клуб "91" да не се обаждате че...сте ми ясни....После аз съм се занимавал с малки....Abarth_sx написа:Аре аре ти ся извиння покажи и карта бреее да видим

FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар