Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
не говорих за изпълнения,не ме разбра няма нищо айде до утре ще наминем.Предлагам към 12:00 и ние да се съберем на нащо място кво ще кажете?Мисира...много прелиташ тука по нашите булеварди...после пак се оплаквай,че много ти гори колатаsonicempire написа:не знам според мен тези изпълнения са излишни,но който иска да се излага това си е негова работаTqnkata написа:е не може малко да не попарадираме ся...sonicempire написа:абе колега какво ти дреме .не сме там да парадираме с колите си а да се запознаем и да пием по нещо както правят истинските фиат маниациvan_hellish написа:абе колеги и на мен ми се идва ама ме е срам че моито Типо тва лято стана сдъвкано и изплюто намачкаха ми двете задни врати и за десерт и отзад ме натиснаха ама така е като го оставяш насред някав панаирКакто и да е скоро ще има и включване от моя страна
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
правя си кефа бе тянка.Tqnkata написа:не говорих за изпълнения,не ме разбра няма нищо айде до утре ще наминем.Предлагам към 12:00 и ние да се съберем на нащо място кво ще кажете?Мисира...много прелиташ тука по нашите булеварди...после пак се оплаквай,че много ти гори колатаsonicempire написа:не знам според мен тези изпълнения са излишни,но който иска да се излага това си е негова работаTqnkata написа:е не може малко да не попарадираме ся...sonicempire написа:абе колега какво ти дреме .не сме там да парадираме с колите си а да се запознаем и да пием по нещо както правят истинските фиат маниациvan_hellish написа:абе колеги и на мен ми се идва ама ме е срам че моито Типо тва лято стана сдъвкано и изплюто намачкаха ми двете задни врати и за десерт и отзад ме натиснаха ама така е като го оставяш насред някав панаирКакто и да е скоро ще има и включване от моя страна
fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар
-
нали не можеше веJ T D написа:Ще е прочетем ище видим къв е проблема!mufa_bg написа:Нещо съм се объркал ама нема проблеми там сме.Абе Ванка (РВ 5976 ВС ) кажи кой имал софтуер да ми изчисти малко грешките на Аербега че ми свети лампата, да го помоля да дйдес с компа да го оправим ще почерпа
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Ок ще се радвам ако може да оправим работите че мно ме дразни тая лампа, пък и да има повод да почерпя. :D :DJ T D написа:Ще е прочетем ище видим къв е проблема!mufa_bg написа:Нещо съм се объркал ама нема проблеми там сме.Абе Ванка (РВ 5976 ВС ) кажи кой имал софтуер да ми изчисти малко грешките на Аербега че ми свети лампата, да го помоля да дйдес с компа да го оправим ще почерпа
ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар