J T D написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
а ве не мога да си влезна с моя ник и парола пиша го и пак ме връща ся човърках тука куукис-муукис и влезнах ама пък в останалите сайтове като арена и замунда не ми дава да си вкарам паролата и направо си е*ало майката.Иначе не се скатавам ама чакай да ги боядисаме измислил съм нещо много ефектно и тогава ся още няма да се хваляPB 5976 BC написа:Няма ли някой да се похвали с нови джанти ... а?Айде да не се скатава ... !
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
За неделята ще станат ли да ги видим?Tqnkata написа:а ве не мога да си влезна с моя ник и парола пиша го и пак ме връща ся човърках тука куукис-муукис и влезнах ама пък в останалите сайтове като арена и замунда не ми дава да си вкарам паролата и направо си е*ало майката.Иначе не се скатавам ама чакай да ги боядисаме измислил съм нещо много ефектно и тогава ся още няма да се хваляPB 5976 BC написа:Няма ли някой да се похвали с нови джанти ... а?Айде да не се скатава ... !
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
абе чух ч е и бух имал някакв проблем с сайта и той неможел да влиза нещоTqnkata написа:а ве не мога да си влезна с моя ник и парола пиша го и пак ме връща ся човърках тука куукис-муукис и влезнах ама пък в останалите сайтове като арена и замунда не ми дава да си вкарам паролата и направо си е*ало майката.Иначе не се скатавам ама чакай да ги боядисаме измислил съм нещо много ефектно и тогава ся още няма да се хваляPB 5976 BC написа:Няма ли някой да се похвали с нови джанти ... а?Айде да не се скатава ... !
Коментар
-
а даноdarkcat2005 написа:За неделята ще станат ли да ги видим?Tqnkata написа:а ве не мога да си влезна с моя ник и парола пиша го и пак ме връща ся човърках тука куукис-муукис и влезнах ама пък в останалите сайтове като арена и замунда не ми дава да си вкарам паролата и направо си е*ало майката.Иначе не се скатавам ама чакай да ги боядисаме измислил съм нещо много ефектно и тогава ся още няма да се хваляPB 5976 BC написа:Няма ли някой да се похвали с нови джанти ... а?Айде да не се скатава ... !
Коментар
-
Ванката чакам той когато каже аз само акъл давамtheCOPS написа:а даноdarkcat2005 написа:За неделята ще станат ли да ги видим?Tqnkata написа:а ве не мога да си влезна с моя ник и парола пиша го и пак ме връща ся човърках тука куукис-муукис и влезнах ама пък в останалите сайтове като арена и замунда не ми дава да си вкарам паролата и направо си е*ало майката.Иначе не се скатавам ама чакай да ги боядисаме измислил съм нещо много ефектно и тогава ся още няма да се хваляPB 5976 BC написа:Няма ли някой да се похвали с нови джанти ... а?Айде да не се скатава ... !
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
За всички колеги които ползват WidSets на телефоните си направил съм 2 канала 1) FiatForumBulgaria i 2) Plovdiv FiatForumBulgariaМен лично ми върши работа защото мога в движение да проверявам какви постове са пуснати във форума...в 1) се показват всички нови публикации от форума а в 2) само от Чат за срещите в Пловдив(това което лично мен ме интересува наи-много)with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
тианака не6то маи4е има промиана в джантите онаиа ве4ер едвам те познах ама неможах да се варна 6тото барзахTqnkata написа:а ве не мога да си влезна с моя ник и парола пиша го и пак ме връща ся човърках тука куукис-муукис и влезнах ама пък в останалите сайтове като арена и замунда не ми дава да си вкарам паролата и направо си е*ало майката.Иначе не се скатавам ама чакай да ги боядисаме измислил съм нещо много ефектно и тогава ся още няма да се хваляPB 5976 BC написа:Няма ли някой да се похвали с нови джанти ... а?Айде да не се скатава ... !
ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
да смених малко джантата,и аз не можах да се върна,че нямаше как да обърна,иначе чу ли ме че се разбипках?sexa86 написа:тианака не6то маи4е има промиана в джантите онаиа ве4ер едвам те познах ама неможах да се варна 6тото барзахTqnkata написа:а ве не мога да си влезна с моя ник и парола пиша го и пак ме връща ся човърках тука куукис-муукис и влезнах ама пък в останалите сайтове като арена и замунда не ми дава да си вкарам паролата и направо си е*ало майката.Иначе не се скатавам ама чакай да ги боядисаме измислил съм нещо много ефектно и тогава ся още няма да се хваляPB 5976 BC написа:Няма ли някой да се похвали с нови джанти ... а?Айде да не се скатава ... !
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
аа еми 4естито тогава с здраве да си ги кара6 и безавариино ина4е 4ух 4е се разбибитка и намалих ама видиах 4е ти замина и викам аиде в неделиа 6те се видимTqnkata написа:да смених малко джантата,и аз не можах да се върна,че нямаше как да обърна,иначе чу ли ме че се разбипках?sexa86 написа:тианака не6то маи4е има промиана в джантите онаиа ве4ер едвам те познах ама неможах да се варна 6тото барзахTqnkata написа:а ве не мога да си влезна с моя ник и парола пиша го и пак ме връща ся човърках тука куукис-муукис и влезнах ама пък в останалите сайтове като арена и замунда не ми дава да си вкарам паролата и направо си е*ало майката.Иначе не се скатавам ама чакай да ги боядисаме измислил съм нещо много ефектно и тогава ся още няма да се хваляPB 5976 BC написа:Няма ли някой да се похвали с нови джанти ... а?Айде да не се скатава ... !
ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар