PB 5976 BC написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI
Ей J T D , гамен такъв :D ще и кажа аз ,на кой ще се случи същото,много ви е смешно , че ше пешеходствам 3 месеца :D Ама поне ще направя всичко възможно да не я вземат,доколкото ти се предаде :DJ T D написа:Направо ще се чакаме на могилата колега! :DPB 5976 BC написа:J T D с тебе къде ще се чакаме.Ти ли ще дойдеш при мен или направо ще ходиш към могилата?
Коментар
-
Такъв е живота Суки!Аз се предадох,щото знам,че няма файда от всичко това,което ми каза!Страх ли те е??????????Е кво толкова,3 месеца без свидетелство за управление! :D :D :D :DsUkI написа:Ей J T D , гамен такъв :D ще и кажа аз ,на кой ще се случи същото,много ви е смешно , че ше пешеходствам 3 месеца :D Ама поне ще направя всичко възможно да не я вземат,доколкото ти се предаде :DJ T D написа:Направо ще се чакаме на могилата колега! :DPB 5976 BC написа:J T D с тебе къде ще се чакаме.Ти ли ще дойдеш при мен или направо ще ходиш към могилата?
ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Е няма ако съм свободен,вече си длъжен да присъстваш на срещата!С кое браво дойде по точно,че незабелязах!???С тъмно синьото???????porokal написа:тая неделя ми хареса много хубаво беше другата ако съм свободен пак ще доида :D
И пак да ви потсетя,да не забравите да качите малко снимчици!
ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Тук забелязвам неква секта...няма лошо де!!! Бравото е мания и много ви се кефя за ентусиазма!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар