kiler_4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИталФест 2006 писта Дракон-с. Калояново 7-Октомври
Collapse
X
-
Деебре тва чинкуеченто как фърфи
Ай да са пуснем,ама не давай газ,че да не ме биеш с много,че тогава ша са фърля в искъро
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
ахахах е нямах предвид чак такива фиати ... ти 99% съм сигурен, че с този голям двигател ще биеш (но ако са 100 м, а не 400 - нямаш шансAbarth. написа:Деебре тва чинкуеченто как фърфиkiler_4o написа:Ако успеем да дойдем и си с 0,9 двигател може да се пробвамеfhh написа:А то и моите огледала са на место и аз ще гледам!EVITA написа:Ауу, ще се дърпаме ли? Може, може ... Добре, че имам огледала за задно виждане, че да следя как се справяш. :Dfhh написа:ДА бе батка, хубаво е да се поразходи човек, ама ако някой се навие да се дърпаме
)))))))))))) - да не ми е уморана колата.
))))))))))))

едит: пък и да не си с 0,9 двигател - пак може
а на гонките на 400м има доста фиати дето с чинкуечентотата ще ги смажем (е чак смажем-не ама ще бием) 
Ай да са пуснем,ама не давай газ,че да не ме биеш с много,че тогава ша са фърля в искъро 
) Имах предвид по-слаби двигателчета ... А ти гледай като ме задминаваш да не е с много, че ще вземе да ме отнесе въздушната струя
Коментар
-
Е то па големия ми двигател....няма що :Pkiler_4o написа:ахахах е нямах предвид чак такива фиати ... ти 99% съм сигурен, че с този голям двигател ще биеш (но ако са 100 м, а не 400 - нямаш шансAbarth. написа:Деебре тва чинкуеченто как фърфиkiler_4o написа:Ако успеем да дойдем и си с 0,9 двигател може да се пробвамеfhh написа:А то и моите огледала са на место и аз ще гледам!EVITA написа:Ауу, ще се дърпаме ли? Може, може ... Добре, че имам огледала за задно виждане, че да следя как се справяш. :Dfhh написа:ДА бе батка, хубаво е да се поразходи човек, ама ако някой се навие да се дърпаме
)))))))))))) - да не ми е уморана колата.
))))))))))))

едит: пък и да не си с 0,9 двигател - пак може
а на гонките на 400м има доста фиати дето с чинкуечентотата ще ги смажем (е чак смажем-не ама ще бием) 
) Имах предвид по-слаби двигателчета ... А ти гледай като ме задминаваш да не е с много, че ще вземе да ме отнесе въздушната струя
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Убаво деx 1/9 написа:ЕЙ !!!! какво направихте темата бре !!! ако искате чат канал - направете си егати простотията
Спирам
Само по спокойно
Коментар
-
Wartburg руллссссссссссссссссссс !!!!!!kiler_4o написа:сори, и аз спирам ... И без това сега пак ще слизам до вартбурджинито да продължавам опитите да настроя карба да не падат половин час оборотите като съм го форсирал ...
и аз имах такова животно !
lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Стига си цапал темата бе !!!x 1/9 написа:Wartburg руллссссссссссссссссссс !!!!!!kiler_4o написа:сори, и аз спирам ... И без това сега пак ще слизам до вартбурджинито да продължавам опитите да настроя карба да не падат половин час оборотите като съм го форсирал ...
и аз имах такова животно !
шегувам се ... ами супер машина ама и е много неравномерен свободния ход и много бавно падат оборотите когато го форсираш ... цял ден се мъча и нищо неможах да направя по въпроса ... дори "аз ремонтирам вартбург" не помогна ...
Коментар
-
Ми те "другите" си имат раздели за Италфеста!То и тука имаше ама какво стана.......
Ето:http://www.lancia-bg.com/forum/viewforum.php?f=24иhttp://clubalfaromeo.com/forum/viewforum.php?f=15И за предния и за по предния може да се разбере как и какво е станало!
Коментар
Реклама
Collapse

[/url]
Коментар