popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
от мене транспорта (то без това друг неможе да се качи) може и бира да взема28.11.2009 събота покана към колегитеpopara801 написа:Да бе баси якия маршрут.Още след няколко дена пак с мезето и бирката за едно дневно барбекю. :Dstrajaro написа:митак беше интересно където ходихме другата седмица пак
Коментар
-
Мерси,там сме.И меда е супер.Макар че минах на ракийка с руска.Пускай тема ще има клиенти.Мога тук и аз да пиша.ЕЙ НАРОДЕ,ПЕТКО ПРОДАВА МЕД ПЕРФЕКТЕН Е И ЕВТИН. :Dstrajaro написа:от мене транспорта (то без това друг неможе да се качи) може и бира да взема28.11.2009 събота покана към колегитеpopara801 написа:Да бе баси якия маршрут.Още след няколко дена пак с мезето и бирката за едно дневно барбекю. :Dstrajaro написа:митак беше интересно където ходихме другата седмица пакFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
трябва да остане и за джибритеpopara801 написа:Мерси,там сме.И меда е супер.Макар че минах на ракийка с руска.Пускай тема ще има клиенти.Мога тук и аз да пиша.ЕЙ НАРОДЕ,ПЕТКО ПРОДАВА МЕД ПЕРФЕКТЕН Е И ЕВТИН. :Dstrajaro написа:от мене транспорта (то без това друг неможе да се качи) може и бира да взема28.11.2009 събота покана към колегитеpopara801 написа:Да бе баси якия маршрут.Още след няколко дена пак с мезето и бирката за едно дневно барбекю. :Dstrajaro написа:митак беше интересно където ходихме другата седмица пак
Коментар
-
Кажи,че може и бартер.Литър ракия 55 градуса за кило мед.Заеби тия джибри,че ще те боли глава после.strajaro написа:трябва да остане и за джибритеpopara801 написа:Мерси,там сме.И меда е супер.Макар че минах на ракийка с руска.Пускай тема ще има клиенти.Мога тук и аз да пиша.ЕЙ НАРОДЕ,ПЕТКО ПРОДАВА МЕД ПЕРФЕКТЕН Е И ЕВТИН. :Dstrajaro написа:от мене транспорта (то без това друг неможе да се качи) може и бира да взема28.11.2009 събота покана към колегитеpopara801 написа:Да бе баси якия маршрут.Още след няколко дена пак с мезето и бирката за едно дневно барбекю. :Dstrajaro написа:митак беше интересно където ходихме другата седмица пак

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

- Now.
Коментар