popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
искам и азpopara801 написа:Айде взимай книжката и да ти давам мойто БРАВО,да се хвалиш,че много върви.Ще ти покажа и другата седмица.Между другото не знам как ще дочакам на пролет да сложа другия съединител,че да ги наказвам наред.Princo написа:5 литра е 3 лева май по спомен
Иначе акумулатора ще чака.Първо карбуратора,после съединителя,щото му е**х мамата и чааак на пролет ще се мисли за акумулатор,джанти и аудио. 

Коментар
-
кво искаш да пием кафе ли?strajaro написа:искам и азpopara801 написа:Айде взимай книжката и да ти давам мойто БРАВО,да се хвалиш,че много върви.Ще ти покажа и другата седмица.Между другото не знам как ще дочакам на пролет да сложа другия съединител,че да ги наказвам наред.Princo написа:5 литра е 3 лева май по спомен
Иначе акумулатора ще чака.Първо карбуратора,после съединителя,щото му е**х мамата и чааак на пролет ще се мисли за акумулатор,джанти и аудио. 
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
да неска някой да желаеpopara801 написа:кво искаш да пием кафе ли?strajaro написа:искам и азpopara801 написа:Айде взимай книжката и да ти давам мойто БРАВО,да се хвалиш,че много върви.Ще ти покажа и другата седмица.Между другото не знам как ще дочакам на пролет да сложа другия съединител,че да ги наказвам наред.Princo написа:5 литра е 3 лева май по спомен

Коментар
-
ами май само азstrajaro написа:да неска някой да желаеpopara801 написа:кво искаш да пием кафе ли?strajaro написа:искам и азpopara801 написа:Айде взимай книжката и да ти давам мойто БРАВО,да се хвалиш,че много върви.Ще ти покажа и другата седмица.Между другото не знам как ще дочакам на пролет да сложа другия съединител,че да ги наказвам наред.Princo написа:5 литра е 3 лева май по спомен

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
пак ставаpopara801 написа:ами май само азstrajaro написа:да неска някой да желаеpopara801 написа:кво искаш да пием кафе ли?strajaro написа:искам и азpopara801 написа:Айде взимай книжката и да ти давам мойто БРАВО,да се хвалиш,че много върви.Ще ти покажа и другата седмица.Между другото не знам как ще дочакам на пролет да сложа другия съединител,че да ги наказвам наред.Princo написа:5 литра е 3 лева май по спомен

Коментар
Реклама
Collapse

- Now.
Коментар