zigi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
тва беше гадноzigi написа:и popara801 по някое време остава без съединителpopara801 написа:Ами натискаш съединителя и превключваш на втора.Всичко се нарежда перфектно.Обаче от друга страна Аз натискам и включвам на четвърта при 4500 оборота и те изтеглям с две дължини.Ама тва само на теория.А за сега да се примирим с резултатаstrajaro написа:ако имам и 2ра ще става чудоPrinco написа:strajaro: Той 6 предавки ги мина,аз само на първа му карах.

opara801-strajaro 1:0.

Коментар
-
гадно ама вярноstrajaro написа:тва беше гадноzigi написа:и popara801 по някое време остава без съединителpopara801 написа:Ами натискаш съединителя и превключваш на втора.Всичко се нарежда перфектно.Обаче от друга страна Аз натискам и включвам на четвърта при 4500 оборота и те изтеглям с две дължини.Ама тва само на теория.А за сега да се примирим с резултатаstrajaro написа:ако имам и 2ра ще става чудоPrinco написа:strajaro: Той 6 предавки ги мина,аз само на първа му карах.

Коментар
-
ти нещо много са разписа ходихте ли в гаражаzigi написа:гадно ама вярноstrajaro написа:тва беше гадноzigi написа:и popara801 по някое време остава без съединителpopara801 написа:Ами натискаш съединителя и превключваш на втора.Всичко се нарежда перфектно.Обаче от друга страна Аз натискам и включвам на четвърта при 4500 оборота и те изтеглям с две дължини.Ама тва само на теория.А за сега да се примирим с резултатаstrajaro написа:ако имам и 2ра ще става чудоPrinco написа:strajaro: Той 6 предавки ги мина,аз само на първа му карах.

Коментар
-
Ай ем Аут фор дис миитинг беетлен Стара Загора,Сливен,Ямбол енд Бургас.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хаха,знам бе Живко. Просто ме очарова вниманието което ни обърна от своя странаz_sutrov написа:Ти да не се засегна сега нещо. Аз с най -добри чуства.V.Vencislavov написа:z_sutrov написа:Митак на тебе разчитаме да ги изръчкаш Заралии и Казанлачани, а и да не забравим тези от Гълъбово за срещата в Сливен.

Чувствам се поласкан Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 И аз с най-добри чувства
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
ами изпих си хапчетоstrajaro написа:ти нещо много са разписа ходихте ли в гаражаzigi написа:гадно ама вярноstrajaro написа:тва беше гадноzigi написа:и popara801 по някое време остава без съединителpopara801 написа:Ами натискаш съединителя и превключваш на втора.Всичко се нарежда перфектно.Обаче от друга страна Аз натискам и включвам на четвърта при 4500 оборота и те изтеглям с две дължини.Ама тва само на теория.А за сега да се примирим с резултатаstrajaro написа:ако имам и 2ра ще става чудоPrinco написа:strajaro: Той 6 предавки ги мина,аз само на първа му карах.

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар