Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не става хубаво клипче.Другия вариант е да подберем снимки от галерията и да ги направим в клип с музика.Както Краси го направи.popara801 написа:Не става ли с фотоапарат на видеоклип?Princo написа:Клипа мога да го направя с музичка,ама нямаме човек с камера !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аве за ракия нема да има време,ама ще припомпим по някоя бирка.Между това дават го да вали ще пробваме чистачките.Одеве ми се обажда Диката и ме пита да ми взима ли чистачки.Викам му че сам ги взел преди 2 часа и той ми добре и му казах да се обади на зигито.Носете си дъждобрани :Dstrajaro написа:знаех си че ще има с кой да си пия ракията на фестаpopara801 написа:И още нещо.За събота съм вече на 100 процента сигурен.Колегата гледал одеве друг график и така.Събота излитаме.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ами от мене по-добро предложение:Да има срещи и в сряда и в неделя.Нека да има желаещи само и да не се стесняват ами да идват и да пишат.Няма нищо срамно.strajaro написа:предложениеда преместим деня на срещите примерно в сряда и четръртък вечерFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Странно,защо пък в сряда или четвъртък?popara801 написа:Ами от мене по-добро предложение:Да има срещи и в сряда и в неделя.Нека да има желаещи само и да не се стесняват ами да идват и да пишат.Няма нищо срамно.strajaro написа:предложениеда преместим деня на срещите примерно в сряда и четръртък вечер
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
защощо някой хора са заети в неделяV.Vencislavov написа:Странно,защо пък в сряда или четвъртък?popara801 написа:Ами от мене по-добро предложение:Да има срещи и в сряда и в неделя.Нека да има желаещи само и да не се стесняват ами да идват и да пишат.Няма нищо срамно.strajaro написа:предложениеда преместим деня на срещите примерно в сряда и четръртък вечер
Коментар
-
То тва добре,ама така става разпокъсано и едните ако могат да дойдат през седмицата ,другите пък няма да могат или обратно. Така че никой път няма да можем да се съберем всичките.strajaro написа:защощо някой хора са заети в неделяV.Vencislavov написа:Странно,защо пък в сряда или четвъртък?popara801 написа:Ами от мене по-добро предложение:Да има срещи и в сряда и в неделя.Нека да има желаещи само и да не се стесняват ами да идват и да пишат.Няма нищо срамно.strajaro написа:предложениеда преместим деня на срещите примерно в сряда и четръртък вечер
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
да почнем да събираме членски вносV.Vencislavov написа:То тва добре,ама така става разпокъсано и едните ако могат да дойдат през седмицата ,другите пък няма да могат или обратно. Така че никой път няма да можем да се съберем всичките.strajaro написа:защощо някой хора са заети в неделяV.Vencislavov написа:Странно,защо пък в сряда или четвъртък?popara801 написа:Ами от мене по-добро предложение:Да има срещи и в сряда и в неделя.Нека да има желаещи само и да не се стесняват ами да идват и да пишат.Няма нищо срамно.strajaro написа:предложениеда преместим деня на срещите примерно в сряда и четръртък вечер
Коментар
-
на фест ама незнам точно какъвама важно е присъствиетоzigi написа:ти на италфест ли ще ходиш или на ракиенфест :D :Dstrajaro написа:знаех си че ще има с кой да си пия ракията на фестаpopara801 написа:И още нещо.За събота съм вече на 100 процента сигурен.Колегата гледал одеве друг график и така.Събота излитаме.
Коментар
-
Аз съм твърдо ЗА да има срещи и сряда и неделя ! Пак ще си се събираме.Пък ако не потръгне ...popara801 написа:Ами от мене по-добро предложение:Да има срещи и в сряда и в неделя.Нека да има желаещи само и да не се стесняват ами да идват и да пишат.Няма нищо срамно.strajaro написа:предложениеда преместим деня на срещите примерно в сряда и четръртък вечер
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
значи сме твърдо за 2 срещи в седмицатаPrinco написа:Аз съм твърдо ЗА да има срещи и сряда и неделя ! Пак ще си се събираме.Пък ако не потръгне ...popara801 написа:Ами от мене по-добро предложение:Да има срещи и в сряда и в неделя.Нека да има желаещи само и да не се стесняват ами да идват и да пишат.Няма нищо срамно.strajaro написа:предложениеда преместим деня на срещите примерно в сряда и четръртък вечер
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар