popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами само това ли ще е повода за костюма,няма ли сватбичка нещо,а?Да е по-в реда на нещата...z_sutrov написа:Ами ти се уплаши, че трябва да ми купуваш костюм и ме научи най-после.popara801 написа:Аз съм този,който е в дъното на нещата.Аз бърках името на Сутров със Ситров ама го написах 100 пъти като в казармата и нема проблем.В неделя тоест утре в 19:00 сме на линия.До скиване... :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Седя и се чудя нямаше ли да ти е по-лесно да кажеш че Венци ще дойде утре на срещата :Dwinter_sun написа:та утре някои хора са на работа от 16.00, а другите хора вместо да седят при първите хора в кафето ще идат при едни други хора в Ст Загора, но няма много да се бавят, че хората дето са на работа ще им дърпат ушите после
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
[quote="Princo"]Седя и се чудя нямаше ли да ти е по-лесно да кажеш че Венци ще дойде утре на срещата :D[/quote/Абее и аз това се чудя що не сипва на Венци бира докато я чака ами само пише тва онова,а?winter_sun написа:та утре някои хора са на работа от 16.00, а другите хора вместо да седят при първите хора в кафето ще идат при едни други хора в Ст Загора, но няма много да се бавят, че хората дето са на работа ще им дърпат ушите после
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
[quote="popara801"]То от чудене и сънища файда и спомени нема. Ама днес ще си цапнем по една биричка, че ей на както виждате жината ме държи жаден без бира :DPrinco написа:Седя и се чудя нямаше ли да ти е по-лесно да кажеш че Венци ще дойде утре на срещата :D[/quote/Абее и аз това се чудя що не сипва на Венци бира докато я чака ами само пише тва онова,а?winter_sun написа:та утре някои хора са на работа от 16.00, а другите хора вместо да седят при първите хора в кафето ще идат при едни други хора в Ст Загора, но няма много да се бавят, че хората дето са на работа ще им дърпат ушите после
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
[quote="V.Vencislavov"]То като те оставя само без бира пак добре , ами да не те остави и без Фиат-а!!!!!!!!!!!popara801 написа:То от чудене и сънища файда и спомени нема. Ама днес ще си цапнем по една биричка, че ей на както виждате жината ме държи жаден без бира :DPrinco написа:Седя и се чудя нямаше ли да ти е по-лесно да кажеш че Венци ще дойде утре на срещата :D[/quote/Абее и аз това се чудя що не сипва на Венци бира докато я чака ами само пише тва онова,а?winter_sun написа:та утре някои хора са на работа от 16.00, а другите хора вместо да седят при първите хора в кафето ще идат при едни други хора в Ст Загора, но няма много да се бавят, че хората дето са на работа ще им дърпат ушите после
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
[quote="z_sutrov"]предлагам Венци да се замисли за едно Фиат 500V.Vencislavov написа:То като те оставя само без бира пак добре , ами да не те остави и без Фиат-а!!!!!!!!!!!popara801 написа:То от чудене и сънища файда и спомени нема. Ама днес ще си цапнем по една биричка, че ей на както виждате жината ме държи жаден без бира :DPrinco написа:Седя и се чудя нямаше ли да ти е по-лесно да кажеш че Венци ще дойде утре на срещата :D[/quote/Абее и аз това се чудя що не сипва на Венци бира докато я чака ами само пише тва онова,а?winter_sun написа:та утре някои хора са на работа от 16.00, а другите хора вместо да седят при първите хора в кафето ще идат при едни други хора в Ст Загора, но няма много да се бавят, че хората дето са на работа ще им дърпат ушите после
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Много ми се иска ама няма как. На работа съм и след тоя 1 месец отпуска се поохарчихме и сега трябва малко да си седнем на з....ците.popara801 написа:То без фиата няма да го остави ами най-много да купува нов по-малък и по-стилен за нея.Венци аре довечера ще се видим на по биричка,а ти Живко кво става за другата седмица ще дойдеш ли с нас на итал трак дей в Пловдив?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
ОК няма как все сме така трябва да се постискаме,ама аз мисля да отида,че после вече да си сядам на г..а.z_sutrov написа:Много ми се иска ама няма как. На работа съм и след тоя 1 месец отпуска се поохарчихме и сега трябва малко да си седнем на з....ците.popara801 написа:То без фиата няма да го остави ами най-много да купува нов по-малък и по-стилен за нея.Венци аре довечера ще се видим на по биричка,а ти Живко кво става за другата седмица ще дойдеш ли с нас на итал трак дей в Пловдив?
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Криза ...popara801 написа:Браво,браво харесвате ми.Направо се скъсвате от писане и публикуване на снимки.Чак не мога да сваря да ги прочета и разгледам.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар