Айде честита ви баба Марта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Страж, спри се, с две предупреждения си и ако продължиш знаеш какво ще стане, който трябва няма да ти каже нищо в очите, защото не и стиска , друго си е да го каже зад гърба ти или да предаде на някой колега,че е още по-лесноstrajaro написа:нека те да си кажатvaskoni_1980 написа:какво имаш в предвид strajstrajaro написа:сега някой персони трябва да обеснят думите си пред всичкиразбира се ако имат куража
Искам да разбера само едно единствено нещо : не ми е ясно как се допускат индивиди , които нямат не само кола(не фиат, а изобщо каквото и да е превозно средство), но и които през живота си не са се качвали зад волана да поставят условия на останалите и да определят кой кога да посещава форумните срещи, бих искала на този въпрос да ми отговори Попаров, по възможност на ЛС , за да не спамя в темата.
Коментар
-
Бих отговорил още сега,но предвид,че се прибирам от нощна смяна се опасявам да не напиша нещо хапливо.blondi_74 написа:Страж, спри се, с две предупреждения си и ако продължиш знаеш какво ще стане, който трябва няма да ти каже нищо в очите, защото не и стиска , друго си е да го каже зад гърба ти или да предаде на някой колега,че е още по-лесноstrajaro написа:нека те да си кажатvaskoni_1980 написа:какво имаш в предвид strajstrajaro написа:сега някой персони трябва да обеснят думите си пред всичкиразбира се ако имат куража
Искам да разбера само едно единствено нещо : не ми е ясно как се допускат индивиди , които нямат не само кола(не фиат, а изобщо каквото и да е превозно средство), но и които през живота си не са се качвали зад волана да поставят условия на останалите и да определят кой кога да посещава форумните срещи, бих искала на този въпрос да ми отговори Попаров, по възможност на ЛС , за да не спамя в темата.
Относно това кой какви условия е поставял всеки има право да си казва каквото си иска.Вашите филми съм ги гледал вече и са с предизвестен край.Не мисля повече да се занимавам с вашите интриги,затова нямам какво да отговарям.А за това кой каква кола кара не е ваш проблем.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Подкрепям отговора на Попаров,защото не може някой да търси начин и повод да се заяжда с останалите системно. А това са мои лични впечатления от ситуации. Нека помоля, никой да не се мъчи по какъвто и да е начин да обори фактите ми които изтъквам. Благодаря ви предварително!Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
Реклама
Collapse

- Now.
Коментар