извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?
да заслужава си росивиж ги кви са мишки и се крият страх ги е да се обадят
Извинете ме,но да попитам *мишки* обида ли е,т.е. бана за какво е???1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Модераторски екип на fiat-bg.org
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?
да заслужава си росивиж ги кви са мишки и се крият страх ги е да се обадят
Извинете ме,но да попитам *мишки* обида ли е,т.е. бана за какво е???1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Модераторски екип на fiat-bg.org
Г-н модератор,не успорвам решението Ви,а просто попитах!!!Надушвам злобааа Нали не смятате, че след всяко наложено предупреждение или бан - модератори трябва да дават обяснения за действията си? Конкретно на въпроса - банът е за три нарушения на правилата на форума. Модераторски екип на fiat-bg.org
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
dzvqroto-qnisZ освен на теб и на мен и Васко ,да забелязваш на някой да му пука , че страж има бан, най-малкото колегите ги е страх да коментират, за да не получат предупреждение, Сандра се радва на почивката, Попаров отива на работа , Емо го боли защо Васко не е бил на кафе, всичко е супер спокойно, искрено съм изненадана.
Коментар