Ми аз като ти звъня що не вдигаш аааааа..........ако има мераклии утре мога да доида по рано за кафе, на БИЛА към 14:00ч.
Аз съм мераклия. :P
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
ко става бандааа,уф днеска нямаше ко да прая и се разцепих цял ден на картинг пистата в Пловдив луда работа
Ууууууууууу, ми аз съм при майните вееее, по цял ден съм айляк, телефона ли ми нямаш ?Наско, сега видях, че си ми звънял Утре в 14.00 и аз ще съм в Зарата.Принко, вземи лаптопа ако можеш.
Колеги добро утро.Имам една многооо голяма молба: баща ми е в болница и се нуждае от кръвопреливане!Обръщам се към Вас с молба който може и има желание да дари кръв да се свърже с мен. Нуждаем се от 2ма доброволци.Предварително Ви Благодаря за съдействието.Естествено ще почерпим. тел за контакт:0888742229 Александра
Колеги добро утро.Имам една многооо голяма молба: баща ми е в болница и се нуждае от кръвопреливане!Обръщам се към Вас с молба който може и има желание да дари кръв да се свърже с мен. Нуждаем се от 2ма доброволци.Предварително Ви Благодаря за съдействието.Естествено ще почерпим. тел за контакт:0888742229 Александра
Абе, Санде, говорих аз с Митака, че стоя стендбай за тая работа. Телефона ми ли нямате? Каква е кръвната група? Аз съм А1+
Абе, Санде, говорих аз с Митака, че стоя стендбай за тая работа. Телефона ми ли нямате? Каква е кръвната група? Аз съм А1+
Абе тя тая трябва ама и друга да е не е проблем.Остава и тебе да засилим от Варна и си ева мамата! Дано се намери някой в нашия регион.Не е кой знае кво и аз дадох.Мерси за всичко Живак и ще се реваншираме.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар