la squadra azzurra написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област
Collapse
X
-
Ехе, пазиш си Алфичките, а! Ша земеш да ме оставиш сам, значи, като представител на кръста и змията Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Тооо, да дода и аз с Мара, да нсъ цепим от колективаФЕРАРИСТ написа:Я.....верно че няма да съм само купенце може би.......
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Няма гонки, с комбито ще съм. Но пък Косьо винаги можем да го подразним. :Pla squadra azzurra написа:Охооо, гонки ша си правите, а
Де е чичо Коста с неговото Купе бегачка да ви покаже некои талянски номера
Чувам, че се ослушва нещо, ама дано сега да го подразним малко
Peugeot 607 2.2 Hdi Premium restile / Peugeot 406 Estate 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.0 Mi
Коментар
-
Чесно казано само едната е в движение, и то наполовина......търпят трансформации, едната става ежедневка, другата само за писта......Много фърчане имам утре, иначе жената от два дена ми пищи да сме ходили от петък още......в събота след квалификацията на Ф1 се отнасям......запазете ми слънчева стая с южен изглед, обширна панорамна гледка, по възможност към борова, или в краен случай широколистна гора. Да не е на приземен етаж, ако това е възможно. Баня с вана и биде задължително, соли за вана с лавандулов или евкалиптов аромат. Кабелна и климатик, в никакъв случай стая с парно. Барче с хладилник, заредено с безалкохолни напитки, и лед. Широка спалня с ергономичен и безшумен матрак, за по добра креватна гимнастика сутрин и вечер.Това от мен, ако жената има подобни дребни изисквания, ще Ви уведомя допълнително...... :P :P :P :P :Pla squadra azzurra написа:Ехе, пазиш си Алфичките, а! Ша земеш да ме оставиш сам, значи, като представител на кръста и змията Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Тооо, да дода и аз с Мара, да нсъ цепим от колективаФЕРАРИСТ написа:Я.....верно че няма да съм само купенце може би.......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ОптимистФЕРАРИСТ написа:..запазете ми слънчева стая с южен изглед, обширна панорамна гледка, по възможност към борова, или в краен случай широколистна гора. Да не е на приземен етаж, ако това е възможно. Баня с вана и биде задължително, соли за вана с лавандулов или евкалиптов аромат. Кабелна и климатик, в никакъв случай стая с парно. Барче с хладилник, заредено с безалкохолни напитки, и лед. Широка спалня с ергономичен и безшумен матрак, за по добра креватна гимнастика сутрин и вечер.Това от мен, ако жената има подобни дребни изисквания, ще Ви уведомя допълнително...... :P :P :P :P :P
Освен гората, кабелната телевизия и креватната гимнастика - на друго не се надявай
И последното е при добро желание на жена ти
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар