НЕМиналата година нямаше ГСМ покритие, няма интернет, няма телефони...Има вино, ракия, цигански оркестър на живо вечер, хубава сервитьорка, хубава кухня...басейн, който естествено ще е празен, щото е студено...
Оф...нямам търпение вече да ви видя муцуните на всички!Утре ще съм в командировка, а вдругиден, по живо-по здраво - след обяд се изтеглям нагоре към Балкана...
Абе хубаво е някой някакви разяснения да даде как аджеба да стигна до там ... че щом и телефони няма ...
По пътя бе! Базик!Ами караш до петолъчката и от там нагоре пътя за Котел.Гледаш в ляво после за табела Ичера.По-лесно стигаш до Стара Загора и отиваме натам накуп.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Аз съм с Гармин на телефон - няма проблем да го зададеш, но трябва да го посочиш с показалеца върху картата.А и поне при мен ми прави маршрут през Сливен.Бе не виждам за какво ви е навигация. Карате само по главни пътища, табели бол.Предполагам, че до Петолъчката няма как да се объркаш - караш по А1, като свърши продължаваш за Бургас по път 66, после по 6.На Петолъчката тръгваш за Русе, главен път 7... във второто село, Градец има табели "наляво Ичера", завивате и след 5 км сте в Ичера.От опит знам, че навигацията може само да те обърка.
Коментар