Ц ц ... чалгари :D Аз имам едно предложейшън ...Дайте да се чакаме някъде в Сливен, и нагоре да ходим тогедър, по двама за ръка в колона :D
Е ти па ся.По двама за ръка още малко ще искаш да са любим по 2-ки. А иначе може да се чакаме в Сливен.Даже може да пътуваме от Стара Загора натам заедно.Нали от тук минавате.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Еми дайте да се разберем нещо за час ... пък ... в момента има 3 варианта за мене ... да съм сам, да сме 2ма, или да сме 4ма ... та ще пиша, някой ако иска да го забирам
Аз ако идвам ще тръгна към 16,30 от Зарата.А ако днес Протесът успее (да да) и намалят цената на горивата, ще карам на свръхсветлинна A aко нафтата остане скъпа(най-логическия резултат от Протестър) - като пенсия на москвич
Абе има ли още места или ако идваме трябва самосиндикално да се оправяме??????.......първия ни кръг на картинга се отмени са седмицата след Ичера, и се оказа че съм свободен.......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Абе има ли още места или ако идваме трябва самосиндикално да се оправяме??????.......първия ни кръг на картинга се отмени са седмицата след Ичера, и се оказа че съм свободен.......
има има
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Айде батко пиши се в списъка,че да видиш на живо кви свини сме!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
В четвъртък вечерта ще знам дали ще ми се отвори ангажимент за тогава, вероятноста е малко, но все пак не ми се бърза......всъщност ангажимента е на жената и понеже тя вече ми се води и на хартия, ще трябва да я взимам......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар