darkcat2005 написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse

X
- 

в ксенон центъра 30лв баласт 20лв крушкадругия вариант е да търсиш евтинджоси.Tqnkata написа:на мен пък ми замина десния ксенон
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
 - 

Щом не присветват като се разминаваш с някой-значи не заслепяваш.Airfan написа:През няколко пункта за ГТП минах, за да ми регулират фаровете и установих, че са пълни некадърници и пак не са ми ОК фаровете. Отделно, че навсякъде отказват първоначално да правят каквото и да е, тъй като съм ксенон въпреки лупата.

Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
 - 

дразни ме, че единия стърчи повече от другия. пълни некадърници.dobrujanetza написа:Щом не присветват като се разминаваш с някой-значи не заслепяваш.Airfan написа:През няколко пункта за ГТП минах, за да ми регулират фаровете и установих, че са пълни некадърници и пак не са ми ОК фаровете. Отделно, че навсякъде отказват първоначално да правят каквото и да е, тъй като съм ксенон въпреки лупата.
Коментар
 - 

u_bo
?!!? и защо сам не си ги регулираш пред някоя стена?ако не можеш да се оправиш - ще помагам.Airfan написа:дразни ме, че единия стърчи повече от другия. пълни некадърници.dobrujanetza написа:Щом не присветват като се разминаваш с някой-значи не заслепяваш.Airfan написа:През няколко пункта за ГТП минах, за да ми регулират фаровете и установих, че са пълни некадърници и пак не са ми ОК фаровете. Отделно, че навсякъде отказват първоначално да правят каквото и да е, тъй като съм ксенон въпреки лупата.
Коментар
 - 

Мога по височина, но наляво надясно не мога да си го гарантирам. В крайна сметка така ще направя - на стената!u_bo написа:?!!? и защо сам не си ги регулираш пред някоя стена?ако не можеш да се оправиш - ще помагам.Airfan написа:дразни ме, че единия стърчи повече от другия. пълни некадърници.dobrujanetza написа:Щом не присветват като се разминаваш с някой-значи не заслепяваш.Airfan написа:През няколко пункта за ГТП минах, за да ми регулират фаровете и установих, че са пълни некадърници и пак не са ми ОК фаровете. Отделно, че навсякъде отказват първоначално да правят каквото и да е, тъй като съм ксенон въпреки лупата.
Коментар
 - 

u_bo
на стената - по височина,после ги смъкваш най-долу -- отиваш на улицата и там гледаш за ляво дясно.Airfan написа:Мога по височина, но наляво надясно не мога да си го гарантирам. В крайна сметка така ще направя - на стената!
Коментар
 - 

един приятел ми даде баласт само не съм го монтирал още.А полицията може ли да прави проблеми заради ксенон на рефлекторни фарове.Колегата Ангел от Асеновград ми подметна нещо , че правили парчета...Racer GT написа:в ксенон центъра 30лв баласт 20лв крушкадругия вариант е да търсиш евтинджоси.Tqnkata написа:на мен пък ми замина десния ксенон
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
 - 

аз до колкото знам не ти правят актове за ксенон а за нерегулирани фарове,а може и да съм в грешкаTqnkata написа:един приятел ми даде баласт само не съм го монтирал още.А полицията може ли да прави проблеми заради ксенон на рефлекторни фарове.Колегата Ангел от Асеновград ми подметна нещо , че правили парчета...Racer GT написа:в ксенон центъра 30лв баласт 20лв крушкадругия вариант е да търсиш евтинджоси.Tqnkata написа:на мен пък ми замина десния ксенон
Коментар
 - 

с лопата да ги ринеш за по 150лв двата:DTqnkata написа:някой да предлага лупи в такъв случей?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар