Аз щях да предложа да е веднъж на месец да може повече хора да се организират а вие искате по често :D Лошо няма, аз се регистрирах от скоро и не съм идвал на сбирка ама смятам да дойда следващият път.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
колега ти да не мислиш че моя фиат е много за срещи питай колегите които го видяха те ще ти кажат то друга мареа нямашеAirfan написа:Благодаря, колега, аз имам още един фиат, ама не е за срещи... Червената ракета чакам, че ми се изчака чакането. Днес дойдоха и новите емблеми.benzol написа:колега освен другия път ако няма с какво да дойдеш да те взема гледам че и ти си в центъраAirfan написа:Аз още нямам с какво да дойда.
Коментар
-
Ние не се събираме да обсъждаме на кой колата е по-гадна така че и двамата бъдете спокойни и си идвайте с квото искате само да е Италиан!benzol написа:колега ти да не мислиш че моя фиат е много за срещи питай колегите които го видяха те ще ти кажат то друга мареа нямашеAirfan написа:Благодаря, колега, аз имам още един фиат, ама не е за срещи... Червената ракета чакам, че ми се изчака чакането. Днес дойдоха и новите емблеми.benzol написа:колега освен другия път ако няма с какво да дойдеш да те взема гледам че и ти си в центъраAirfan написа:Аз още нямам с какво да дойда.
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Немога да си сменя въздушният филтър някои може ли да каже нещо, развивам 4_те болтчета на кутията и после немога да го искарам от останалата част някъв маркуч а незнам дали така трябва да се сменя ама не намерих никъде във форума да пише как се сменя. Ако го сменя по навреме ще дойда и аз на сбирката.
Коментар
-
Изкарай маркуча, който води към двигателя и кутията ще се отвори.natureboy написа:Немога да си сменя въздушният филтър някои може ли да каже нещо, развивам 4_те болтчета на кутията и после немога да го искарам от останалата част някъв маркуч а незнам дали така трябва да се сменя ама не намерих никъде във форума да пише как се сменя. Ако го сменя по навреме ще дойда и аз на сбирката.
Коментар
-
Ела с колата и с филтъра на срещата днес и ние ще ти го сменимnatureboy написа:Немога да си сменя въздушният филтър някои може ли да каже нещо, развивам 4_те болтчета на кутията и после немога да го искарам от останалата част някъв маркуч а незнам дали така трябва да се сменя ама не намерих никъде във форума да пише как се сменя. Ако го сменя по навреме ще дойда и аз на сбирката.
Един колега едно време искаше по 5 лв глоба да взима ...dobrujanetza написа:Ако не е измита- ще ме върнеш ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Tqnkata написа:Утре времето го дават много хубаво,така че мийте колите и да ходим на среща.16:00ч. Малкия полигон
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар