Високоградусови? Течни?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Копринка 2 - допиването - 30/31.07-01.08
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Малииии не те знаех,че си такава да ме обвиняваш в хомосексуализъм зад гърба ми!Irka_fihi написа:Ама на оная работа ли?
Нищо де, утре ще го прочете.
А за ония с жълтите фланелки думи нямам.Поне да се обръсне да прилича на жена ми!
Ах вий мръсници!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
ония си има име бре каунpopara801 написа:Малииии не те знаех,че си такава да ме обвиняваш в хомосексуализъм зад гърба ми!Irka_fihi написа:Ама на оная работа ли?
А за ония с жълтите фланелки думи нямам.Поне да се обръсне да прилича на жена ми!
Ах вий мръсници! 
Коментар
-
Чи то човещинка, бе Митяяяя!popara801 написа:Малииии не те знаех,че си такава да ме обвиняваш в хомосексуализъм зад гърба ми!Irka_fihi написа:Ама на оная работа ли?
Ах вий мръсници! 
Кат’ са обичат младите - да се взимат, ние ще помагаме с к’вото можем!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
носете ядене и пиенеIrka_fihi написа:Чи то човещинка, бе Митяяяя!popara801 написа:Малииии не те знаех,че си такава да ме обвиняваш в хомосексуализъм зад гърба ми!Irka_fihi написа:Ама на оная работа ли?
Ах вий мръсници! 

Коментар
-
Аз ни тъ щъ ве бастун!strajaro написа:носете ядене и пиенеIrka_fihi написа:Чи то човещинка, бе Митяяяя!popara801 написа:Малииии не те знаех,че си такава да ме обвиняваш в хомосексуализъм зад гърба ми!Irka_fihi написа:Ама на оная работа ли?
Ах вий мръсници! 

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар