Ице кофти момент е сега ... затова всеки си стиска досегашната работа . А за джобса си прав , кандидатствам и никакви обратно отговори ... Виж с това последното може да кандидатстваш при някой лихвар
Питай под Фиат автосалона където има един голям строителен маркет ако не са си намерили човек . Един приятел беше ходил наскоро , но го оставиха да разтоварва сам един камион стока и се отказа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
на такива места не ходя,защото търся сериозна,постоянна,ако може и добре платена(във всички случаи по-добре от сегашната мизерия,която ми казват,че ми е заплатата) На строителната борса,предполагам,че повече от 500лв няма да взимам,а нали се сещаш,че с тия пари няма как да плащаш-квартира,заем,кредит,ток,вода....а за храна нее говорим,мухи ще лапамеRoMeO_156_GTA написа:Ице кофти момент е сега ... затова всеки си стиска досегашната работа . А за джобса си прав , кандидатствам и никакви обратно отговори ... Виж с това последното може да кандидатстваш при някой лихвар
Питай под Фиат автосалона където има един голям строителен маркет ако не са си намерили човек . Един приятел беше ходил наскоро , но го оставиха да разтоварва сам един камион стока и се отказа 
Пък аз просто си казвам,че търся,ако някой знае нещо,може да сподели
Ако ли не здраве дда е,ще продължавам да си късам неервите тук за беез пари...
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
заваряне с аргон в Търново или Горна-къде и за какви пари става въпрос?един колега се интересува за мотора си,но ще е временно,да може засега да го кара,затова и е важно за какви говорим,за да знае струва ли си да прави подобни дивотии Доколкото знам частот рамата му,там където се държат краката е откъсната и търси начин за нещо временно,докато си намери оригинална нова на сносна цена.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
тоя на СБА - то , стриже дебело да не кяжя доста за 1 см заварак 2лв или нещо сорта абе под 10 20 , лв не падаparalesa написа:заваряне с аргон в Търново или Горна-къде и за какви пари става въпрос?един колега се интересува за мотора си,но ще е временно,да може засега да го кара,затова и е важно за какви говорим,за да знае струва ли си да прави подобни дивотии Доколкото знам частот рамата му,там където се държат краката е откъсната и търси начин за нещо временно,докато си намери оригинална нова на сносна цена.
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Бих ти препоръчал Цецо на Генов гумаджийното, той заварява с аргон, разбира се заради джантите, но няма да има на против да направи и още нещичко, особенно сега като не му е сезон, друг знам на тип топа срещу практикер гумаджийното, но по-добре първия вариант, а този на СБА-то не е толкова специалист според мен.paralesa написа:заваряне с аргон в Търново или Горна-къде и за какви пари става въпрос?един колега се интересува за мотора си,но ще е временно,да може засега да го кара,затова и е важно за какви говорим,за да знае струва ли си да прави подобни дивотии Доколкото знам частот рамата му,там където се държат краката е откъсната и търси начин за нещо временно,докато си намери оригинална нова на сносна цена.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар